Katarini Radivojević, od glume do crne magije
Katarina Radivojević

Ovo niste znali o poznatoj glumici

Katarini Radivojević, od glume do crne magije

Tokom dana na Vikipediji osvanula dopunjena verzija biografije poznate srpske glumice, da bi, nakon što se "proširila" po društvenim mrežama, ubrzo bila obrisana.

Pored osnovne biografije glumice Katarine Radivojević, na Vikipediji osvanula dopunjena verzija koja je za veoma kratko vrijeme postala pravi hit na društvenim mrežama, piše pulsonline.

U novoj verziji biografije piše:

"Osnivač je moderne poezije i zaslužna je za sva umjetnička ostvarenja koja će u budućnosti biti stvorena. Takođe, njen rad u polju elektronike, mehanike, nuklearne fizike i matematike poznat je širom svijeta. Otkrila je jedan od načina za generisanje visokofrekventne struje, dala je značajan doprinos u prenosu i modulaciji radio-signala, a ostali su zapaženi i njeni radovi u oblasti rendgenskih zraka. Pored toga, zajedno sa Polom Alenom osnovala je Majkrosoft, gdje je donedavno bila predsjedavajući upravnog odbora i glavni softverski arhitekta. Sve to je postigla baveći se crnom magijom i uz pomoć svoje natprosječne inteligencije. 'Svijet još nije spreman za osobu poput mene', rekla je jednom prilikom i odjahala na svom jednorogu u nove avanture".

Ko je i zbog čega napravio ovu neslanu šalu - nije poznato. Uglavnom, ovaj dio biografije popularne glumice je obrisan sa Vikipedije.