Drama: Aki ne priča sa ocem zbog Sare
Andrija Marković

Zategnuti odnosi u porodici

Drama: Aki ne priča sa ocem zbog Sare

Dok mu na jednom polju “cvjetaju ruže” i uživa u ljubavi sa Sarom Trajanović, Andrija Aki Marković na drugoj strani, zbog iste te veze, vodi bitku sa ocem. Bivši Farmeri uspjeli su da se izmire i nastave ljubav i po izlaski iz rijalitija. Izvor blizak Akiju ispričao je Alo-u kako je pjevačev otac izričit u odluci da ne želi Saru za snajku.

- Akijev tata je ljut zbog njenog ponašanja u “Farmi” i smatra da ona nije osoba za njegovog sina. Kada je čuo da su se njih dvoje pomirili, odmah je nazvao Andriju i rekao mu da više ne računa na njegovu podršku. Zbog zategnutih odnosa u porodici Marković, pjevač za praznike nije bio u svom rodnom Požarevcu kao svake godine, već je sa Sarom ostao u Beogradu - rekao je izvor i dodao da su na Akija bijesni i svi ljudi zaduženi za njegovu karijeru jer nije ispoštovao dogovor da javno ne objavljuje sa kim je u vezi.

Izvor je još rekao i to da nije siguran koliko je Aki povukao pametan potez da zbog Sare uđe u sukob sa najmilijima. 

Uprkos protivljenjima, par planira i zajednički život, u emisijama gostuju zajedno, a pjevač ni na nastupe ne ide bez svoje polovine. 

Novonastalu situaciju Aki nije želio da komentariše novinarima Alo-a, ali je potvrdio da praznike nije proveo u Požarevcu