Jovana Alibabić: Danijel me je fizički zlostavljao, ja sam mu bila pokriće jer je homoseksualac!
Danijel i Jovana

Otkrila je mračnu istinu o bračnom životu nje i Danijela

Jovana Alibabić: Danijel me je fizički zlostavljao, ja sam mu bila pokriće jer je homoseksualac!

Skandalozna ispovijest Jovane Alibabić, otkrila je mračnu istinu o bračnom životu nje i Danijela, za koji tvrdi da je bio pun nasilja, ucjena i laži, a da je uzrok Danijelovog ponašanja bila njegova seksualna sklonost ka muškarcima!

Jovana je u ekskuzivnoj ispovijesti za "Alo!" otkrila detalje iz braka poznatog "Farmerskog" para od kojih se diže kosa na glavi! 

"Danijel me je davio! Nasrnuo je na mene, još sam u šoku! On je tuču nazvao raspravom! Ja kao žena 21-og vijeka neću da tolerišem fizičko zlostavljanje", počela je priču skrhana Jovana čija ispovijest će vas ostaviti bez teksta. 

"Moje nezadovoljstvo traje već duže vrijeme, ali ja nisam željela ništa da iznosim u javnost, dok se u sve ne uvjerim. Shvatila sam da sam ja od samog početka naše veze i ubrzo braka bila samo marketinški trik i kako je sve planski odrađeno! Da sam mu ja, u stvari, sve vrijeme samo bila paravan. Za ova tri mjeseca sam svašta doživjela. Čak i fizički napad kada me Danijel hvatao za vrat i prijetio da će nastaviti, ukoliko mu se ne sklonim sa očiju. Da ne odgovara za svoje postupke jer ni sam ne zna šta je sve u stanju da uradi, a postoji snimak moje reakcije kada sam čula kako podržava Adila ", nastavila je da otvara dušu zvijezda rijalitija koja je najoštrije porekla priče o njenoj navodnoj trudnoći i otkrila šokantnu tvrdnju -ona je ubijeđena da je Danijel homoseksualac! 

"Ja nisam bila trudna niti sam mogla biti-jer Danijel i ja nismo imali odnose više od dva mjeseca. Tačno je ono što se govorilo i pisalo o njemu da je homoseksualac. Od kako smo se doselili u Beograd, on me nije primjećivao, stalno je imao obaveze, izlazio sa društvom. Kada je bio kod kuće sve vrijeme je provodio na lap topu u virtualnom svijetu sa ko zna sa kim", kaže Jovana koja otkriva da dok je, dok se muž provodio, njoj branio da mrdne iz kuće! 

"Danijel je pokušavao po svaku cijenu da me zarobi u kući ,svojim konzervativnim razmišljanjem. Sa prijedlozima da ostanem kući, on će samo raditi a ja ću imati za osnovne potrebe. Tako da sam zbog njega izgubila razne poslovne prilike. Ja nisam imala sopstveni život, jer sam sve vrijeme robovala stvarima koje mi je on nametao! Ja sam mu bila samo pokriće na ogromnom računu. Sve mogu da dokažem, čak i ljekarskim nalazima mogu vam dokazati da poslije Farme nisam bila u drugom stanju", nastavlja potreseno Jovana koja priznaje da se osjeća iskorišćeno! 

"Koristio je pažnju naroda zbog naše navodne ljubavi, ne bi li se o njemu pisalo po svaku cijenu,a ja sam samo služila da opere sve ružne priče svoje ličnosti. Ja sam mu bila maska za sve njegove odigrane predstave. Povrh svega izuzetno mi je drago sto sam sve brzo shvatila, što sam jaka, savremena žena, pa sve ovo mogu podnijeti na nogama. Od Danijela nisam očekivala nikakve pare, niti sam ih dobila", završava priču Jovana sa najavom da još uvijek nije otkrila sve što joj je na duši nakon kratkog, ali za nju traumatičnog braka. 

Danijel je na ove optužbe ostao bez komentara.