Pogledajte čije gene je naslijedila ćerka slavnog para! (FOTO)
Anđelina i Bred Pit

Vivijen je ipak povukla tatine gene

Pogledajte čije gene je naslijedila ćerka slavnog para! (FOTO)

Preslatka ćerkica Anđeline Džoli i Bred Pita postala je prava mala dama, a njena ljepota s obzirom na roditelje nikada nije bila dovedena u pitanje. I dok smo uz njeno odrastanje iščekivali hoće li Anđelina dobiti istinsku nasljednicu, Vivijen je ipak povukla tatine gene.

Otkako su blizanci Vivijen i Noks, djeca Anđeline Džoli i Bred Pita, došli na svijet zanima nas ko će od klinaca naslijediti čije gene. Danas, kada preslatki mališani već imaju skoro 5 godina sličnosti s popularnim roditeljima sve su izraženije, posebno kodVivijen. 

Malena ljepotica dan je provela u društvu brata blizanca i tjelohranitelja koji ih je odveo na sladoled. Odjevena u crvenu haljinicu bez rukava, crne štrample i visoke, trendi starke s printom Vivienne se zabavljala trčkarajući i pozirajući ispred znatiželjnih fotografa. 

Iako smo zamišljali kako bi izgledala mini Anđelina čija je ljepota očarala cijeli svijet, njena najmlađa biološka kći duge, plave kose ipak je povukla više tatinih gena. 

Jedan nas je detalj ipak neodoljivo podsjetio na Angie, a to su pune, okrugle i prepoznatljive holivudske usne o kakvima sanjaju žene širom svijeta.

(citaj.ba)