O ovoj emisiji se priča: Danijel i Jovana o davljenju i tuči!
Jovana i Danijel

Video

O ovoj emisiji se priča: Danijel i Jovana o davljenju i tuči!

Manekenka i misica Jovana Nikolić Alibabić tokom jučerašnjeg dana, u šokantnoj ispovijesti je otkrila da ju je Danijel navodno tukao, davio, te da je gej i da se zbog toga razvode.

Jovana je istakla da postoji emisija, kao dokaz, u kojoj je njen suprug branio Adila koji je nedavno pretukao Anu i da je već tada moglo da se primijeti da nešto ne štima u braku Nikolić-Alibabić.

- Na internetu možete da nađete emisiju “Priča se, piše se” i da vidite moju reakciju na temu Adila koji je tukao svoju ženu, Danijelovo ponašanje i podržavanje Adila, gdje ćete shvatiti da nešto nije u redu među nama, jer je upravo prethodne noći fizički nasrnuo na mene – daveći me, što je nazivao raspravom i ućutkivanjem a ne tučom – navela je Jovana.

U emisiji, Alibabić je stao na Adilovu stranu i rekao da ga ne treba osuđivati jer pomenuti navodi možda nisu tačni.

- Jedino što mogu da kažem je da sam upoznao Adila i da je moje mišljenje da je on jedan pristojan, fenomenalan i dobar momak i da zaista sumnjam da se desilo, i ako se nešto desilo pretpostavljam da su malo napumpali priču. U svakom slučaju mislim da je to njihova privatna stvar i da ne bi trebalo toliko da se priča o tome, već da ljudi trebali da obrate pažnju na njegovu karijeru, a ne na te stvari. Svakako da sam protiv toga, hvala Bogu – rekao je Alibabić.

- Ja bih njega stavila iza rešetaka. Defitinitvno – rekla je Jovana.

Pogledajte emisiju koju je pominjala Jovana u svom saopštenju:

(blic)