Stanija Dobrojević: Znala sam da je Danijel gej! (FOTO)
Stanija Dobrojević

Tvrdi da nije pogriješila u procjeni

Stanija Dobrojević: Znala sam da je Danijel gej! (FOTO)

Nakon šokantne ispovijesti Jovane Nikolić Alibabić, u kojoj manekenka navodi da joj je suprug gej, te da je tuče i da se razvode, oglasila se i starleta Stanija Dobrojević. Naime, Standža je tokom zajedničkog učešća u “Farmi” više puta rekla da je Danijel gej, a sada tvrdi da je znala da je u pravu.

- Eto, obistinilo se ono što sam pričala. Znala sam da je Danijel gej, a jedina sam imala hrabrosti da to kažem javno. Tada sam navukla bes gledalaca i ostalih farmera, tako da sada ništa neću da komentarišem više. Njihov život, njihova stvar – rekla je Dobrojevićeva za Telegraf.

Stanija je i na svom blogu prokomentarisala brak Danijela i Jovane. 

- Tako sam mislila da ljubav Jovane i Danijela nije prava, a ono u šta sam iskreno vjerovala je puklo. Moja veza se raspala, a njihova brakom krunisala. I sad se razvode poslije samo tri mjeseca! Biće da nisam pogrešila u procjeni. Možda, poslije svega, ovaj moj “idiot” doleti sa vjereničkim prstenom! – napisala je starleta. 

Podsjetimo, nakon ispovijesti supruge, oglasio se i Danijel, koji kaže da je sve laž, te da će tvrdnje morati da dokaže na sudu, a pjevač strahuje za oca koji ima tumor i čije se zdravstveno stanje pogoršalo zbog navodnih Jovaninih laži.