Veljko: Mama i Terza su prihvatili vjeridbu! Terzić: Ne podržavam. To su dječje igre!
Veljko i Maša

Otkrio detalje vjeridbe

Veljko: Mama i Terza su prihvatili vjeridbu! Terzić: Ne podržavam. To su dječje igre!

Veljko Ražnatović (17) tvrdi da su njegova majka, folk zvijezda Ceca Ražnatović, i njegov budući tast, direktor OFK Beograd Zvezdan Terzić, oduševljeni njegovom vjeridbom sa Mašom Terzić (17)! U ekskluzivnom razgovoru za „Alo!“ Veljko je otkrio detalje vjeridbe i priznao da ipak još nije spreman da stane na ludi kamen.

- Meni ništa nije neobično što smo se vjerili, sve je isto kao i prije, samo je prsten na ruci - kroz osmijeh nam je rekao Cecin naslednik.

- Ne planiramo svadbu jer smo još uvijek mladi, za to ima vremena. Kada sam Maši dao prsten, bila je iznenađena, ali nije bilo suza, samo izliva ljubavi. Majka je sa mnom izabrala prsten, a kada sam im rekao za vjeridbu, svi su bili iznenađeni jer sam još mlad, ali su i moja i njena porodica ovu vijest lijepo prihvatili. 

Veljko je juče ujutru krenuo na Kopaonik, gdje će sa svojom izabranicom uživati u prvim danima vjeridbe.

- Trenutno smo na Kopaoniku, ali mi je krivo što nema snijega. Ovdje ćemo Maša i ja uživati narednih nekoliko dana. 

Terzić: To su samo dječje igre! 

Iako Veljko tvrdi da su svi oduševljeni vjeridbom, kada smo pozvali Zvezdana Terzića za komentar, on nam je poručio da su se njegova ćerka i Cecin sin samo šalili!

- Nije istina da su se vjerili, to su samo dječje igre! Ostavite ih na miru, oni su maloljetni - rekao nam je Terzić i dodao da njegova ćerka nema profile na društvenim mrežama, na kojima izjavljuje ljubav Veljku.

- To su lažni profili, ona se ne dopisuje ni sa kim! 

Terzić smatra da ovim povodom nema potrebe da se čuje sa budućom prijateljicom Cecom Ražnatović.

- Nisam se čuo sa Cecom i nema potrebe za tim - poručio je on.