Soraja i Siniša proveli strasnu noć na Kopaoniku
Soraja i Siniša

Obnovili romansu

Soraja i Siniša proveli strasnu noć na Kopaoniku

Soraja Vučelić i Siniša Mihajlović obnovili su romansu. Njih dvoje su 3. januara proveli noć na Kopaoniku.

Kako prenosi Kurir.rs. bivši selektor fudbalske reprezentacije Srbije saznao je da je Vučelićeva s drugaricama na planini, pa je s društvom došao da bi se vidio s njom. 

"Oni su nedavno ponovo počeli da se čuju telefonom i zaboravili su na nesuglasice zbog kojih su se rastali. Soraja je s drugaricama provela pet dana na Kopu, a on je s društvom došao na jednu noć. Ona nije znala za njegove namjere", priča dobro obaviješten izvor. 

"Siniša ju je pozvao i rekao da je stigao, a ona nije mogla da vjeruje. Bio ju je strah da se vidi s njim, jer je na planini u to vrijeme bilo mnogo ljudi koji poznaju Mihu, ali ipak nije mogla da odoli. Izašla je s drugaricama na večeru, a nakon toga je, vodeći računa da je niko ne primijeti, stigla u apartman, u kojem su zajedno proveli strasnu noć. U zoru je otišla u hotel u kom je boravila, a on je poslije doručka otputovao zbog utakmice u Italiji", dodao je izvor. 

Vučelićevoj i Mihajloviću je, kako kaže, teško palo što su samo jednu noć bili sami i što on nije mogao još da ostane. 

"Mnogo su se uželjeli jedno drugog jer se mjesecima nisu vidjeli ni čuli. Sutradan su cio dan razmjenjivali SMS poruke", kazao je naš izvor. 

Međutim, Soraja demantuje ove navode. 

Inače, Soraja i Miha započeli su tajnu ljubavnu aferu krajem maja prošle godine. 

Bivša učesnica „Velikog brata“ i tadašnji selektor reprezentacije uplovili su u romansu nedugo po završetku rijalitija, u kojem je učestvovala po drugi put, a razlika od 18 godina nije ih spriječila da se ljubav rasplamsa.