Stanija: Obožavaoci mi nude automobil da se pomirim sa Filipom!
Stanija i Filip

Zaluđeni njihovim odnosom

Stanija: Obožavaoci mi nude automobil da se pomirim sa Filipom!

Raskid veze Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića toliko je razočarala fanove rijaliti para da ne žale novac ne bi li ih ponovo vidjeli zajedno piše Blic.

Obožavaoci starlete i manekena su toliko zaluđeni njihovim odnosom da predlažu i sulude ideje koje su iznenadile čak i Staniju. 

- Vi ne možete da zamislite šta nam oni sve nude. Od najmanjih, do nevjerovatno velikih i skupih stvari. Od plišanih igračaka, parfema, cvijeća... pa do stanova, automobila... sve kako bi smo se Filip i ja pomirili. Stoje ispred moje zgrade. Čekaju hoće li Filip doći. Fotografišu kola, ostavljaju poruke... Potpuno luda situacija - rekla je za Stanija. 

Starleta priznaje da uprkos primamljivim ponudama o pomirenju sa svojim bivšim dečkom i ne razmišlja, a na njegovu izjavu da bi pristala na brak sa njim kada bi je zaprosio, starleta se slatko nasmijala. 

- Nijednog muškarca koji me je prosio nisam odbila, a bilo ih je dosta. Međutim, ni za jednog se nisam ni udala, kao što vidite - našalila se Dobrojevićeva. 

Stanija uveliko planira povratak u Ameriku. 

- Vraćam se u Ameriku. Definitivno sam prelomila. Tamo ću živjeti. Neke stvari se u Srbiji nikada neće promijeniti i to mi smeta. Mentalitet naroda, prije svega. Mada, moram priznati da pomaka ima, ali sve je to veoma sporo u odnosu na ono kako bih ja željela. Takođe, ozbiljno razmišljam o pisanju autobiografije, pre svega zato što bih imala šta da kažem, a i zato što volim da pišem. Tome ću moći da se ozbiljnije posvetim kada budem daleko odavde - zaključuje Stanija. 

Kolumne ću pisati iz Amerike!

Poznata starleta nedavno je počela da piše i kolumne. 

- Do sada sam objavila tek dvije, a nastaviću da pišem i kada odem iz Srbije. Tek tada će zapravo one biti onakve kakve želim da budu - bez dlake na jeziku, straha i stega. Mislim da će mi biti lakše da kažem šta mislim kada budem daleko.