Karleuša sa mamom lumpovala u kafani! (FOTO)
Jelena i Divna

Uživancija

Karleuša sa mamom lumpovala u kafani! (FOTO)

Uprkos tome što je nedavno izjavila da ne voli da izlazi, Jelena Karleuša nije mogla da odoli novootvorenoj kafani na Senjaku “Aj da probamo“, gdje je sa majkom Divnom lumpovala do zore!

Brojne poznate zvanice zabavljali su tamburaši, dok se mikrofona latio i pobjednik prve sezone takmičenja “Prvi glas Srbije” Davor Jovanović, koji je majki i ćerki Karleuša pjevao “na uvce”.

- Ovdje sam prije svega zbog prijatelja koji drži kafanicu, inače ovo je prvi put da sam nogom kročila u kafanu. I moram da priznam, sjajno je! – oduševljeno je rekla pjevačica, međutim, ovom prilikom se nije latila mikrofona prenosi Telegraf.rs.

Koliko se Džej Kej dobro provela potvrđuje i činjenica da joj j majka Divna naručila pjesmu “O Jelo, Jelena” dok je kontroverzna zvijezda uzvratila evergrin pjesmama Tozovca i Miroslava Ilića – “O gdje si Jelena” i “Polomiću čaše od kristala“. 

Pored Jelene, u boemskoj kafanskoj atmosferi uz muzikicu, sinoć su uživali i pjevač Aleksa Jelić, Ivan Marinković, Dragana Mićalović, Rastko Janković, Monika Romić, Olivera Jovićević, Ognjen Nestorović, Goran Jovanović, Darko Vlajić, “No Limit” bend, “Magla” bend kao i mnogi drugi gosti iz svijeta sporta, biznisa, mode i medija.