Janko Tipsarević i Viktor Troicki slavili do zore!
Janko i Viktor

Ponosan tata

Janko Tipsarević i Viktor Troicki slavili do zore!

Nasljednica Janka i Biljane Tipsarević rodila se u petak, a u novosadskoj bolnici u kojoj se dizajnerka porodila, kažu da se i mama i beba osjećaju odlično. Janko je rođenje ćerke proslavio sa 100 najbližih prijatelja.

Ćale - Cijelo društvo u kom su pored prijatelja i porodice bili i Viktor Troicki i lekar Dragan Stajić, koji je porodio Biljanu, slavilo je prvo u novosadskom restoranu „Knin“. Za to vreme Janko je ostao bez nekoliko košulja i majica koje su mu tradicionalno pocijepali prijatelji. Najizdržljiviji su slavlje nastavili su u klubu „Muzej“ na Petrovaradinu, gdje ih je čekao separe. Jankov tata Pavle kaže da se ne sjeća da je ikada bio srećniji prenosi 24sata.rs.

- Osjećam se kao da me izbacio Dunav. Bilo je veoma euforično slavlje sinoć, svi su bili mnogo veseli, Janko je cio bio iscijepan, ali i presrećan, ne znam da li se ikada tako radovao nečemu - kaže ponosni deda za „24 sata“. 

Srećnom paru preko Tvitera i Fejsbuka je čestitao i Novak Đoković, koji im je posvetio pobjedu na Australijan openu. „...Posebne čestitke mojim prijateljima, Janko Tipsarević Official i Biljani na novom članu porodice“, napisao je Nole.