Pogledajte: Simonida u akciji sa striperom (FOTO)
Simonida i striper

Voli da pipka

Pogledajte: Simonida u akciji sa striperom (FOTO)

Da Simonida Ačević voli zgodne muškarce, vidjeli smo još u rijalitiju „Farma”, kada je pipkala mišiće Marka Vukotića, a ovog puta naš paparaco uslikao je internet zvijezdu kako štipa stripera na jednoj privatnoj zabavi.

Kako je mladi Brazilac igrao samo za nju u nedjelju uveče, Simonida je iskoristila priliku da ispipa zgodno tijelo mladog stripera, a po izrazu njenog lica se može zaključiti da je uživala u performansu. 

- Simonida je u nedjelju uveče bila sa prijateljima na jednoj privatnoj proslavi na splavu „Akapulko”, gdje je iskoristila priliku da uživa u striptiz performansu. Kada je ugledala stripera, koji je inače Brazilac, oduševila se njegovim izgledom i morala je da pipne njegove mišiće. 

On se sve vrijeme uvijao i igrao oko nje, a u jednom trenutku Ačevićeva ga je štipnula za guzu i liznula po tijelu, ali se on nije bunio. Mogu vam reći da je Simonida uživala dok je striper igrao oko nje, pa je kasnije pričala prijateljima kako takvog muškarca želi u svom erotskom filmu - izjavio je za „Alo!” izvor koji se našao na licu mjesta.

Kako bismo čuli Simonidine utiske o pomenutoj večeri, kontaktirali smo sa Ačevićevom, koja je oduševljena mladim Brazilcem.

- Moram vam reći da sam se odlično provela. Brazilac je baš sladak i pravi muškarac, bila sam oduševljena njegovim performansom. Otkriću vam da ozbiljno razmišljam o tome da sa njim snimim svoj erotski film, ako pristane, naravno - izjavila je Simonida za naš list.