Koko: Hrvatica? Ja sam Srpkinja!
Ajs Ti

Američka starleta

Koko: Hrvatica? Ja sam Srpkinja!

Američka starleta Koko, supruga Ajs Tija, odgovorila je na pitanje jednog obožavaoca na Tviteru da li je Hrvatica, Bosanka, Slovenka ili Srpkinja - da je iz Srbije. Priča se da su joj baba i djeda s majčine strane iz sela u okolini Vršca.

Platinasta plavuša poznata po svojim oblinama, Koko Ti, često sa ponosom ističe da je Srpkinja, pa je to učinila i na Tviteru. Za njene korijene se na ovoj društvenoj mreži zainteresovao jedan obožavalac, a ona mu je odgovorila nedvosmisleno.

“Koko, ne želim da budem nepristojan, pošto Jugoslavija više ne postoji, da li si ti Hrvatica, Bosanka, Slovenka ili Srpkinja”, pitao je starletin fan, a ona mu je odgovorila: “Ja sam Srpkinja.” Koko je prije nekoliko godina u Monte Karlu otkrila novinarima da vuče korijene iz Srbije, a prije godinu i po dana na svom Tviter nalogu postavila je fotografiju iz mladalačkih dana uz komentar da na njoj ne liči na Srpkinju.

"Pokazaću vam sliku iz djetinjstva da biste vidjeli kako sam izgledala kao brineta. Ne mislim da izgledam kao Srpkinja, iako su mi u Srbiji rođeni baba i djeda s majčine strane”, napisala je tada na Tviteru, a priča se da potče iz okoline Vršca.

Koko je tada otkrila i da je ranije sa suprugom često dolazila u Beograd, dok je Ajs Ti otkrio da je odlično upućen u srpsko-hrvatske odnose.

- Sredinom devedesetih sam nastupao u Hrvatskoj. Tada se rat još osjećao u vazduhu, pa sam bio zabrinut jer sam u Zagreb dolazio nakon Beograda i nisam znao šta će me dočekati. Kad smo prelazili granicu, videle su se srušene kuće. Iznenadio sam se kad sam video da su u publici isti ljudi. Zato ni sad ne razumijem zašto ste ratovali. U svakom slučaju, drago mi je da je sada kod vas mir- rekao je Ajs Ti.

Seksi plavuša je karijeru započela kao tinejdžerka, snimajući editorijale za donji veš i kupaće kostime. Svojevremeno je bila i “Plejbojeva” zečica, a kako joj je rasla popularnost, povećavale su joj se i obline. Redovno ostavlja svoje razgolićene fotke na Tviteru, gdje ima 1.041,588 fanova.

(24sata.rs.)