Seka cipele platila 990 dinara! (FOTO)
Seka Aleksić

Kriza ne bira

Seka cipele platila 990 dinara! (FOTO)

Seka Aleksić redovno ističe da troši stotine eura kako bi se od glave do pete obukla u skupocjene markirane komade odeće, te je mnoge iznenadilo to što se pjevačica pohvalila maskirnim salonkama koje koštaju samo 990 dinara!

Ona je sliku cipela marke “Novoćento” objavila na svom Instagram profilu uz poruku “Ljepotice“, da bi u komentarima ispod slike otkrila da je svoje omiljene potpetice platila po izuzetno niskoj cijeni.

Foto: instagram/poslednjilet

- Ove su takođe “Novoćento”, imaju, koliko se sjećam, dvije nijanse! Tamnija je sada oko 1.000 dinara, a ova 2.900. Za svaki dan su super! I udobne su! Nije sve što je skupo dobro i udobno – napisala je pjevačica svojoj obožavateljki.

Foto: instagram/poslednjilet

Da je velika rasprodaja u pitanju, potvrđuje i ponuda na sajtu ove prodavnice obuće, gdje stoji da su ove potpetice sa militarnim motivom na popustu, i to za samo 990 dinara.

Da li je to zavladala kriza kod pjevačice pa prati rasprodaje kako bi uštedjela koji dinar, ili je pak željela da pokaže da je ona, uprkos popularnosti, kao sav normalan svijet, Aleksićeva se nije izjasnila.

 

(Telegraf.rs)