'Sulejman Veličanstveni' u mladosti plesao po diskotekama! (FOTO)
Halit Ergenc

Radio noću i plesao u diskotekama

'Sulejman Veličanstveni' u mladosti plesao po diskotekama! (FOTO)

Ničega se nisam sramio. Cilj mi je bio pošto-poto se probiti na tursku scenu pa sam počeo plesati. Zabavljao sam se, a i zarada je bila odlična, kaže Halit.

Prije nego što se proslavio kao glumac, Halit Ergenc je u trikou i tajicama na nastupima pratio tursku pop kraljicu Ajdu Pekan 

Ničega se nisam sramio. Cilj mi je bio pošto-poto se probiti na tursku scenu pa sam počeo plesati. Zabavljao sam se, a i zarada je bila odlična, kaže Halit Ergenç (43), prenosi 24sata.hr. 

Zvijezda povijesne serije “Sulejman Veličanstveni” danas se smije fotografijama na kojima mu bujna kosa vijori ispred ventilatora, a svjetlucave kostime, kaže, ne bi više odjenuo ni u ludilu. Turski glumac je krajem 80-ih i početkom 90-ih plesao za pop zvijezde Ajdu Pekan i Leman Sam, a bio im je i prateći vokal. Upravo mu je to pjevačko iskustvo bilo poticaj da skupi hrabrost, ode u New York i postane glumac u mjuziklima. 

- Roditelji nisu bili sretni jer sam radio samo noću i plesao u diskotekama, ali znali su da sam tvrdoglav i da neću odustati od svojih snova - rekao je Halit. 

Danas pleše samo iz gušta na zabavama i vjenčanjima, a zapjeva kad god može. Kad je prošle godine na ljetovanju čuo karaoke, popeo se na pozornicu i izveo “My Way” omiljenog Franka Sinatre.