Kemal Monteno: Ekrem je dokaz da danas prolaze divljaci i budale!
Kemal Monteno

Prozivka

Kemal Monteno: Ekrem je dokaz da danas prolaze divljaci i budale!

Legendarni Kemal Monteno istakao je da je nezadovoljan činjenicom što je danas prostorima bivše Jugoslavije postao trend da se svi bave samo pjevanjem. Čuveni pjevač rekao je da je danas prolaze samo budale a da je dovoljan dokaz za to i pojava Ekrema Jevrića.

- Koga god danas pitam šta radi, svi se bave pjevanjem. Imam osjećaj da svako dijete danas može da pjeva i da postane zvijezda preko noći. Nauče dva akorda, četiri riječi i pjevaju. To što je Ekrem Jevrić zvijezda, dovoljno govori da samo budale danas prolaze. Dobre i kvalitetne umjetnike danas niko ne sluša, jer prolaze divljaci – rekao je Kemal Monteno za “Dnevni Avaz“.

Na pitanje kako se zdravstveno osjeća, poznati pjevač je odgovorio: 

- Zdravlje nije loše, mada i dalje čekam na transplantaciju bubrega. Ali, uprkos tome, radim kako radim. Za nastup koji sam nedavno imao u Bihaću slobodno mogu reći da je to bila najbolje odrađena Nova godina u mojoj karijeri. Novi album koji sam snimio niko ne sluša, jer ljudi danas ne vole lijepe pjesme nego samo ove divljake koji sviraju – naveo je Kemal koji će uskoro imati nastupe u Ljubljani, Beogradu, Crnoj Gori i Makedoniji prenosi Telegraf.