Policija Biberu smjestila hapšenje? (VIDEO)
Džastin Biber

"Uzeli ga na zub"

Policija Biberu smjestila hapšenje? (VIDEO)

Ovih dana, čitavu planetu šokirala je vijest da je mladi pjevač Džastin Biber uhapšen pod dejstvom droge, jer je prekoračio dozvoljenu brzinu. Iako je ubrzo pušten, igleda da je Bibera neko “uzeo na zub”, jer su isplivali dokazi koji nagovještavaju da mu je policija smjestila hapšenje.

Prema policijskom izvještaju, Džastin i njegov prijatelj Kalil su se trkali oko 4 sata ujutru. Navodno je jedan policajac primijetio dva automobila koja se kreću brzinom od oko 90km/h. Kako su se oni kretali u suprotnom pravcu, policija je napravila polukružno kretanje i jurila dvojicu osumnjičenih 15 blokova. 

Zanimljivo je da momci koji su vozili najbrže sportske automobile, ipak nisu uspjeli da pobjegnu policiji. Neoborivi dokaz su GPS uređaji koje ovi automobili imaju, a koji su zabilježili svako prekoračenje brzine. Po GPS-u ova dva automobila kretala su se brzinom od 40km/h u sred trke, što potvrđuje da trke uopšte nije ni bilo, ili je ona bila jako spora prenosi Telegraf.rs.

Dalje u izvještaju stoji da je pjevač mirisao na alkohol i prilikom hapšenja i u stanici, a količina alkohola koja mu je pronađena u krvi je 0.014, što je jedva merljiva količina. 

Najnoviji dokaz jeste snimak sa kamere, koja je zabilježila kretanje žutog Lambordžinija i iza njega crvenog Ferarija, koje nije brzo i crnog džipa koji se kreće pored njih, što stavlja tačku na svaku dalju priču o trkanju. 

Pogledajte video kamere za nadzor navodne potjere za Džastinom: