Maja Nikolić: Ovo nije plod iskrene ljubavi, abortiraću
Maja Nikolić i Alen Savić

Ne želim Alenovo dijete

Maja Nikolić: Ovo nije plod iskrene ljubavi, abortiraću

Nenadani obrt u životu Maje Nikolić. Prvo neizmjerna sreća, kada je saznala da nosi dijete, sada već bivšeg vjerenika, Alena Savića. Zatim potpuno rastrojstvo jer je saznala da on u Holandiji ima i ženu i ljubavnicu Katarinu i da je povezan sa narko-dilerima. Zbog svega toga, plačnim glasom nam je saopštila da će abortirati.

- U očaju sam i ne prestajem da plačem! Moj život se ruši i osjećam se užasno. Odlučila sam da abortiram, jer sam saznala da ovo dijete nije plod iskrene ljubavi. Svakom nevjernom Tomi, koje misli da nisam u blagoslovenom stanju mogu da pokažem snimak sa ultra zvuka na koje sam redovno išla, ali sve je to sada uzalud. Jako mi je teško što sam donijela odluku da ne zadržim bebu i zbog tog nemoralnog i grešnog čina već sam išla u crkvu da se ispovijedim - potpuno skrhana priča Maja.

Ona navodi i razloge zašto se rastala od Alena sa kojim je donedavno cvjetala ljubav.

- Saznala sam da u Holandiji ima zakonitu ženu, koja se zove Sandra Savić, kao i da se sve vrijeme naše veze viđao sa Katarinom Ješić, koja nas je proganjala u posljednje vrijeme, tvrdeći da mu je djevojka, ali joj nisam vjerovala. Sam Bog me spasio bigamije! Sa njim i Katarinom ću pravdu potražiti na sudu, jer sam protiv nje podnijela krivičnu prijavu kada me nedavno fizički napala. Posebno razočarenje bilo mi je kada sam saznala da je Alen povezan sa narkom-bosovima i da se bavi kriminalnim radnjama za koje imam dokaze. Njega zbog ogromnih dugova traže Albanci, Marokanci i Rusi koji mu već duže vrijeme prijete - revoltirana je Maja, koja ne zna šta je sve snašlo u posljednjih sedam dana kada je klupko njegovih laži počelo da se odmotava.

Kako kaže, on joj zbog svega što o njemu zna sada prijeti:

- Zove me i prijeti, kaže da će u medijima reći kako sam u sekti, da zlostavljam svoju djecu, da se bavim prostitucijom i da sam šizofreničarka. (Alo.rs/ekskluziva.ba)