Milan ponudio Severini otplatu duga od 800.000 eura
Severina Vučković

Pjevačica juri hrvatskog biznismena

Milan ponudio Severini otplatu duga od 800.000 eura

Hrvatska pjevačica je odbila da joj Milan Popović otplati dug za stan, jer se nada da će sudom dobiti mnogo više, pa se okrenula ka biznismenu Luki Rajiću, koji je odskora razveden.

Naime, kako tvrdi hrvatski portal Dnevnik.hr Severina je u posljednjih desetak godina podizanjem tri velika kredita za kupovinu dva luksuzna stana i jedne kuću na moru zapala u "dužničku krizu".

Seve je 5. juna 2002. godine podigla kredit kod banke i kupila luksuzni stan na Bijeničkoj cesti od 195 kvadratnih metara. Takođe, Severina je kupila još jedan stan u njenom rodnom Splitu na Mejama i još jednu kuću na moru. Što se kuće tiče ostaje dilema da li je riječ o vili u Ičićima kraj Opatije bajne koju je popularna pjevačica gradila zajedno sa svojim bivšim dečkom Slavkom Šainovićem a koja je i prodata, kad je pukla veza među njima.

Milan Popović je nedavno ponudio Severini otplatu kredita za stan, navodno riječ je o dva stana i jednoj kući, od 800.000 eura i alimentacije od 10.000 eura, sve dok se njihov sin Aleksandar školuje. Severina je tu ponudu odbila, jer je, navodno, od srpskog kralja bakra očekivala mnogo više, možda čak četiri miliona eura.

Severina ovu informaciju nikada nije demantovala iako je demantovala da nije nezadovoljna visinom alimentacije koju mora da dobije od Popovića. Stoga je Severinin menadžer Tomislav Petrović najavio tužbu protiv Tanje Votehovski, predstavnice za medije Milana Popovića. Mediji su, naime, prenijeli da je Severina nezadovoljna što je sud odredio 1.000 eura alimentacije umjesto 10.000 koliko je do sada dobijala od Milana Popovića.

Činjenica je da je Severina prije desetak godina kupila luksuzni stan od skoro 200 kvadratnih metara u Zagrebu na Bijeničkoj cesti i da je za njega podigla kredit kod banke. A možda će i na čistac izaći i puna istina o stvarnim razlozima Severininog i Popovićevog razlaza i da li je pjevačici u toj vezi bio važan samo novac i materijalna dobit, a sve ostalo su samo priče za naivno zaljubljene.

U tom kontekstu, sve se više proteže priča kako se Severina intenzivno počela zanimati za hrvatskog tajkuna Luku Rajića, koji iza sebe, takođe ima, neuspio brak s Bornom Rajić i troje zajedničke djece.

Možda Severina svoju vezu sa srpskim tajkunom Milanom Popovićem upoređuje s nekadašnjom ljubavnom bajkom između Borne i Luke Rajića, s tom razlikom da je bivša Rajićeva supruga iz te bračne zajednice izašla kao bogata osoba, a Seve s teretom kredita od 800.000 eura.