Hju Grantu dvije ljubavnice za tri mjeseca rodile dva sina
Hju Grant

Ne gubi vrijeme

Hju Grantu dvije ljubavnice za tri mjeseca rodile dva sina

Hju Grant je, navodno, postao otac po treći put u septembru 2012, samo tri mjeseca prije rođenja sina Feliksa kojeg je dobio sa djevojkom Tinglan Hong. Najmlađeg sina dobio je iz veze sa švedskom tv voditeljkom Anom Elizabet Eberstajn, a šokantno je to što su obije njegove djevojke bile trudne u isto vrijeme.

To da je Hju imao nekakve veze sa Anom prvi put je otkriveno kada je dječaku promijenjena krštenica u decembru 2013, pa se sada zove Hju Džon Mungo Grant. Na prethodnoj krštenici nije pisalo očevo ime. Neki izvori tvrde da se Hju brine o Ani i da je izdržava prenosi Blic.

Sa Kineskinjom Tinglan Hong Hju ima i ćerku Tabitu rođenu u septembru 2011, a njeno rođenje je dva mjeseca držao u tajnosti. Naime, dijete je došlo neplanirno, a njih dvoje su u međuvremenu raskinuli. Ali, izgleda da su uspjeli da održe svoju ljubav, jer su dobili i sina. 

- Svi su bili u pravu sve ove godine kada su me pitali zašto nemam djecu i da će mi to promijeniti život. Sada kada ih imam, smatram da jeste nevjerovatno i da mi je promijenilo život, svakome preporučujem da dobiju djecu. Ne kažem da se nisam iznenadio kad sam saznao da ću dobiti ćerku, ali bilo je to lijepo iznenađenje. Njeno ime na kineskom znači srećno iznenađenje - rekao je Hju u intervjuu u emisiji „Elen". 

Prije nje, bio je 13 godina u vezi sa Elizabet Harli sa kojom je ostao u odličnim odnosima i čak je kum njenom sinu Demijanu. 

U periodu između 2004. i 2007. zabavljao se sa Dežmimom Kan.