Ana Mihajloviski Grubin: Kad ustanem uplašim samu sebe!
Ana Mihajlovski Grubin

Bez trunka šminke

Ana Mihajloviski Grubin: Kad ustanem uplašim samu sebe!

Voditeljka Ana Mihajlovski Grubin riješila je da se obračuna sa svima koji misle da je ikada uradila ijednu plastičnu operaciju. Ona je na svoj profil na Instagramu okačila fotografije kojima objašnjava da bez šminke "uplaši samu sebe".

- Osam ujutru, ja kupujem mlijeko, kad u jednom magazinu na naslovnoj "cijela operisana"… Slika - ja od prije jedno 7 godina bez šminke i slika ja sada uz pomoć šminke! Pa mačići, znate kako, to se ne zovu operacije, to se zove prije svega odrastanje jer znate tada sam imala oko 23! To se zove i rasvjeta, ful tretman MBK produkcije, mog stiliste koji i kravu napravi na ribu, itd… Evo, sada da vidite da i dalje imam momente (prečesto) kad sam jako ružna… Sad jos imam i taj užas kod usne! - napisala je plava voditeljka.

- I za ime boga, zubi su moji, aman neće ni jedan zubar da stavi protezu, kažu "zaštitni znak", iako ne mogu usta da zatvorim koliko su izbačeni! Tako da… Ne kakite više, niko ne izgleda kao na TV-u! Ja, eto, kad ustanem, uplašim samu sebe, a sad ću prepasti i sve vas… buahahahha - objasnila je Ana.

Utom se javila i njena koleginica Marijana Mićić koja nije mogla da odoli a da se dodatno ne našali.

- Treba pod hitno i te obrve da središ, vidiš da su ti nejednake - skrenula joj je pažnju Marijana Mićić.

(Autor: 24sata)