Marko Bulat i Sanja Kužet blago flertovali
Marko Bulat

Ljubav pred kamerama

Marko Bulat i Sanja Kužet blago flertovali

Marku Bulatu se jako dopala voditeljka Sanja Kužet, koju je upoznao na snimanju emisije „Bračni sudija“. On nije časio ni časa, već je nakon emisije odmah pozvao na piće. Bulat i Sanja, oboje razvedeni, pred kamerama su blago flertovali, a Bulat je u jednom trenutku rekao:

- Kad sam čuo da je Sanja razvedena, pozvao sam je večeras u kafanu, da napravi djevojačko veče i da se sjutra uda za mene.

Sanja se smješkala na njegove izjave, ali i uzvraćala pomalo provokativnim komentarima. Kako saznajemo, njih dvoje se prije toga nisu poznavali, ali je Bulat brzo pao na čari atraktivne voditeljke.

Sanja Kužet

Pozvali smo Sanju da vidimo da li je poznati pjevač nakon emisije pozvao na piće:

- On me pozvao na piće u toku emisije, ali sve je to bilo simpatično. Generalno je cijela emisija bila takva. Ono što ste vidjeli, to je to. On je to veče pjevao u jednom lokalu u Beogradu pa me pozvao na piće - rekla je voditeljka emisije „Zvezde Granda“, dok je Marko Bulat ostao nedostupan za komentar.

Inače, pjevač se razveo od supruge Maje prije dvije godine i nemaju zajedničke djece, dok Kužetova iz braka sa bivšim suprugom Zoranom Piperom ima četvorogodišnjeg sina Andriju.

 

(Kurir)