Goga Sekulić uživala na žurci Nebojše Bojovića
Goga i Nebojša Bojović

Poklonila mu trbušnu plesačicu

Goga Sekulić uživala na žurci Nebojše Bojovića

Poznati beogradski zlatar Nebojša Bojović prije dva dana je napravio rođendansko slavlje, a njegova kuma Goga Sekulić mu je među prvima čestitala! Ona je s prijateljima došla na žurku svog kuma, koji joj je bio jedan od svjedoka na vjenčanju s pokojnim suprugom Igorom Ramovićem. U jednom od glavnih separea Gogi je društvo pravila i frizerka Svetlana Bubanja Bucka, koja je bila veoma vesela, a slavljeniku je poklonila trbušnu plesačicu.

- Neka krene muzika, a poklon izađe - rekla je Sekulićeva, a zatim je trbušna plesačica počela da se uvija oko slavljenika. Svi prisutni su se veoma dobro zabavljali uz ovu tačku, nakon koje su počeli da se smjenjuju brojni pjevači. Lepi Mića se među prvima latio mikrofona, a ni farmerka Simonida Ačević nije htjela da propusti priliku, pa je otpjevala svoj hit „Hopa-cupa“, piše Kurir.

Veliko interesovanje gostiju izazvao je dolazak poznatog para, biznismena Ćazima Osmanija i njegove ljepše polovine Mande Popović kao i Ivana Marinkovića i Sare Trajanović za koje je Kurir već obajavio da su u tajnoj vezi. Tu su bili i Dara Bubamara, Suzana Perović, Aleksandra Stojković Džidža, Boban Rajović...