Aki Marković molio prijateljice da mu glume djevojku!
Sara i Ivan

Sara uživa u vezi sa Ivanom Marinkovićem

Aki Marković molio prijateljice da mu glume djevojku!

I dok Sara Trajanović uživa u vezi sa Ivanom Marinkovićem, njen bivši dečko Andrija Aki Marković na sve načine pokušava da baci sjenku na ovaj par, pa je molio svoje koleginice da mu glume djevojku i da za medije lažiraju ljubavnu vezu sa njim, piše Alo.rs.

Naime, poznata pjevačica, inače učesnica takmičenja „Zvijezde Granda“, koja nas je zamolila da ne otkrijemo njen identitet, ispričala nam je kako joj je bivši farmer predložio, s obzirom na to da je i ona trenutno slobodna, da u medijima plasiraju „savršenu ljubav“, jer je razočaran što mu se bivša djevojka ne odvaja od Marinkovića.

- Sa Akijem sam u veoma dobrim odnosima, ponekad odemo na kafu i van snimanja, dobro ga poznajem, ali ga je veza sa Sarom prilično promijenila. Razočaran je, jer mu ta veza nije uspjela i boli ga što se ona sada svuda pojavljuje sa Ivanom. Tako razočaran je došao na ideju kako treba da glumim njegovu djevojku i da nekoliko mjeseci za medije pričamo da smo u vezi! Rekao mi je da moramo da budemo uvjerljivi, da niko ne bi posumnjao, da to nije istina. Pomislila sam da se šali sa mnom, ali sam ubrzo shvatila da je ozbiljan.

- Nekoliko dana kasnije imala sam neko snimanje i čujem da je on pitao još dvije koleginice za istu stvar! Nazvala sam ga i rekla mu najiskrenije da prikoči, da se ne bavi Sarom i Ivanom i da sačeka malo, pa će prava djevojka za njega naići. Nisam mogla da mu izađem u susret i eksponiram se na taj način, koja dodaje da mu to ne zamjera jer smatra da ga neko loše savjetuje.

Podsjetimo, posle samo dvije nedjelje „velike ljubavi“ Sara Trajanović stavila je tačku na vezu sa Andrijom Markovićem, jer je saznala da je bio sa njom samo zbog medijske pažnje. Naime, ona je od zajedničke prijateljice dobila poruke u kojima je pjevač tražio od nje da mu pomogne da nađe poznatu djevojku s kojom bi se slikao za medije, čime je namjeravao i da napakosti Sari zbog njenog prisnog odnosa sa Ivanom Marinkovićem u „Farmi“, što mu se na kraju obilo o glavu.