Rada Manojlović:Ma gdje smijem Novaka da izvedem na crtu!?
Rada na treningu

Pjevačica počela da trenira

Rada Manojlović:Ma gdje smijem Novaka da izvedem na crtu!?

Rada Manojlović počela je da trenira tenis, na kom joj je trener Aleksa objašnjavao kako se izvodi bekhend i forhend, ali i nekoliko puta skrenuo pažnju da lopticu ne udara previše jako, piše alo.rs.

- S obzirom na to da sedam godina nisam uzela reket u ruku, mislim da nisam bila loša, jedino što su mi loptice završavale u mreži, ali to je zbog toga što sam kao mala u dvorištu na selu igrala bez mreže. Volim tenis i nastaviću da treniram ovdje u balonu rekreativnog centra koji je otvorio moj menadžer Saša Đurić sa košarkašem Milošem Vujanićem - kroz osmjeh priča Rada, koja priznaje da je jedva našla patike u svom cipelarniku, koji je ispunjen štiklama.

S obzirom na to da je nedavno imala povredu kičme, pjevačica kaže da će joj malo sporta prijati.

- Danas nisam osjetila bol, što je dobro. Pored treninga ovdje ću moći da idem i na masaže i fizikalnu terapiju i to će poboljšati stanje moje kičme.

Rada je već na prvom času pokazala da joj je bekhend jača strana, a pošto je poznato da je ona omiljena pjevačica našeg proslavljenog tenisera Novaka Đokovića, pitali smo je da li će neki meč odigrati sa njim.

- Ma gdje smijem Novaka da izvedem na crtu?! To bi bilo kao kada bih ja njemu tražila da pjeva. Inače, pored njega volim i Nadala, dok mi Federer nije simpatičan - rekla nam je Manojlovićeva.