Lorin: Vjeridba neće dugo trajati kad ja upletem prste!
Novak Đoković i Ivan Ivanović

Pjevačica o Novaku Đokoviću

Lorin: Vjeridba neće dugo trajati kad ja upletem prste!

Molim, Novak se ženi? Neće to dugo trajati kad ja upletem svoje prste, kaže za „Blic“ švedska pjevačica Lorin, koja trenutno boravi u Beogradu.

Lorin, omalena švedska muzička senzacija koja u Srbiji trenutno boravi zbog učešća u „X faktoru“, nije mogla da sakrije oduševljenje našim najboljim teniserom Novakom Đokovićem. Pitali smo je šta misli o njemu, a ona je s velikim osmjehom rekla:

- Ma, vi to mene hoćete da spojite s njim, zar ne? Novak je divna osoba i veliki humanista, kao i ja. On je sportista, a ja se divim borcima - rekla je pobjednica Eurosonga 2012.

Iako je u Švedskoj vrlo politički angažovana i jedan od velikih humanitaraca, ona kaže da, što se situacije u Srbiji tiče, nema pojma.

- Nisam upoznata s tim kako je kod vas. Ali ispraviću to. Znam samo da je Beograd Berlin na Balkanu i da vam je noćni život sjajan - rekla je pjevačica.

Ona je i prije pobjede na Eurosongu skrenula pažnju nastupajući s nedepiliranim pazuhom i izjavama da je feministkinja.

- Ukoliko postoji loš, ugnjetavački odnos prema ženama, onda sam feministkinja. Jesam i ponosim se time. Više sam humanista, jer se borim za sve gladne, nesrećne i siromašne ljude širom svijeta, a pogledajte samo koliko ih je. U suštini, feministi i humanisti su isto sr... - sočno je opsovala Šveđanka.

Iako se u domaćim medijima pojavila informacija da će ona uskoro sarađivati sa Željkom Joksimovićem, kao i da će snimiti duet s Marijom Šerifović, Lorin kaže da za sada od tih saradnji nema ništa.

Lorin

- Bitno je da postoji ideja i da uvijek ima prostora za novu pjesmu. Rado bih sarađivala s njima. Trenutno pripremam novi album, koji će biti kao i ja, agresivan.

Ništa bez Radomira

Jovan Radomir, švedski novinar srpskog porijekla, takođe je došao u Srbiju. Radomir, koji je osvojio simpatije domaće publike uključenjima u glasanje tokom Eurosonga, spojio je Lorin sa „X faktorom“. Oduševljena je ljudima i neposrednošću kojom su je dočekali. Čak se i našminkala, što inače ne radi“, kaže Radomir.

Svadba

Novak je sinoć gostovao kod Ivana Ivanovića. Između ostalog, pričao je kako je podnio poraz na Australijan openu, a uspio je i da se našali s vjerenicom Jelenom Ristić. On joj se u jednom trenutku obratio riječima: „Jelena, uživaj dok još možeš, uskoro ćeš promijeniti prezime“, što je ona dočekala osmjehom.