Emina Jahović: Udala sam se sa 17 godina, razvela sa 18!
Emina Jahović

Prošlost je iza nje

Emina Jahović: Udala sam se sa 17 godina, razvela sa 18!

Željko Joksimović održaće koncert u Istanbulu, a svemu je zapravo "kumovala" Emina Jahović, piše Blic.

On je veoma dobar čovjek i mnogo dobar muzičar. Mnogo ljudi sluša njegovu muziku i još od prvog puta kada je nastupio na Evroviziji, svi ga slušaju i ima mnogobrojne fanove. Apsolutno može da napravi koncert u Turskoj - kaže Emina.

Joksimović je priznao da ima tremu pred koncert u Turskoj.

- Po prvi put imam organizacionu tremu.Ipak je to drugačija publika i sa te strane imam tremu - kaže on.

Emina i Željko Joksimović

Pohvalio se da mu je Emina bila vodič preko telefona kada su njegova supruga Jovana i on bili u Istanbulu za njegov rođendan.

- Nažalost, nisam stigao da upoznam Mustafu Sandala, Emina ga je sakrila! - rekao je Željko.

Sa druge strane, Emina se požalila na ponovne priče o njenoj prošlosti.

- Udala sam se sa 17 godina, razvela sa 18, i sve to sam radila samo iz ljubavi i ni zbog čega drugog, sve je to gnusna laž, ništa nije bilo iz koristi - kaže pjevačica.

Iako na sva usta “zvoni” kako u svakoj emisiji “Iks Faktora” nosi jedinstvenu haljinu, koja još uvijek nije viđena, izgleda da se Emina Jahović malo prevarila.

Naime, prelijepa crvena haljina koju pjevačica večeras nosi u petoj po redu uživo emisiji, djelo je kreatora Ozgura Masura, a prije godinu dana ponijela ju je turska ljepotica Fahrije Evdžen!

Emina očigledno nije znala da je haljinu mnogo ranije prije nje promovisala lijepa glumica iz popularne serije “Kad lišće pada”, te ju je sa ponosom predstavila na društvenim mrežama.

Ipak, ovo je jedan veliki propust za stiliste srpske ljepotice.