Obožavam Moniku, ali život je kompleksniji od jednog obećanja
Vinsent Kasel i Monika Beluči

Vensan Kasel

Obožavam Moniku, ali život je kompleksniji od jednog obećanja

Poznati glumac Vensan Kasel, koji je sa Monikom Beluči bio u braku 18 godina, u intervjuu za najnoviji broj “Veniti fera”, prvi put govori o razvodu i kaže da još uvijek obožava ženu.

- Čovjek misli da će biti zauvijek sa voljenom osobom. I dalje je obožavam, ali moj život je mnogo kompleksniji od jednog obećanja - kazao je Kasel.

Kasel je u intevjuu prvo rekao da je zadovoljano zbog fotografije koju su urednici "Veniti fera " stavili na naslovnu stranu.

- Gotovo da ste me potpuno skinuli, ali dobro...- prokomentarisao je.

Što godine više prolaze (danas ima 47, a od svoje 25. bavi se glumom) Kasel sve manje liči na onog Vensana iz svojih prvih filmova, na bijesnog mladića, i sve više liči na oca, koji je legenda francuskog filma, Žan-Pjera Krošona, poznatog po umjetničkom imenu Kasel.

Ovih dana Vensan promoviše film “Ljepotica i zvijer” Kristofa Gansa, koji će se u svjetskim bioskopima pojaviti 27. februara, a premijeru će imati na Berlinskom festivalu.

PAR ZA 20

Postoji izraz na portugalskom jeziku (koji Vinsent savršeno govori, pored engleskog, francuskog i italijanskog), koji se odnosi na parove kao što su bili njih dvoje - a koji glasi “par za 20” - jer ga čine dvoje koji imaju čistu desetku.

Tek što je stigao iz Rio de Žaneira, preplanulog tena, svijetlih očiju, uprtih u sagovornika, i odmah se vidi zašto se toliko dopada ženama, a naročito prelijepoj Moniki, sa kojom je bio 18 godina u braku.

Vensan i Monika ostali su u prijateljskim odnosima, dijelom zato što imaju dvije ćerke od devet i tri godine, a dijelom i zbog onoga što je Monika izjavila, “ljubav ne prestaje, ona se transformiše”.

Vensanova verzija, međutim, glasi: “Svaki par je različit, svaka priča je drugačija. Neću da ulazim u detalje.”

Vas dvoje ste najavili razvod. Da li je to bio način da preduprijedite tračeve?

- Možda. Mogu vam samo reći da sam srećan što sam živio 18 godina sa izuzetnom ženom kao što je Monika. Obožavam je i uvijek ću biti tu da je podržim.

Ne osjećate ni mrvicu gorčine zbog razvoda?

- Ne. Nema žaljenja ni prebacivanja. Život je takav, čovjek ne može sve da kontroliše. Sa Monikom se i dalje viđam, provodimo dosta vremena zajedno, brinemo o djevojčicama, i ne samo to. Reći ću vam na kraju još nešto: ništa se nije promijenilo. Samo što više nismo vjenčani - kazao je glumac.

(tracara.rs)