Ovakve cipele još nijedan crveni tepih nije vidio!
Tilda Svinton

Skandalozno!

Ovakve cipele još nijedan crveni tepih nije vidio!

Glumica koja redovno plijeni pažnju svojim modnim stilom britanska je oskarovka Tilda Svinton. Za berlinski filmski festival glumica je odabrala nimalo iznenađujuće odijelo muškog kroja, no ulaznu kartu za crveni tepih – štikle, zanemarila je i prošetala ravne kožne japanke ukrašene resicama,

Definitivno jedan od najzanimljivijih prizora na crvenom tepihu redovno upriliči britanska oskarovka Tilda Svinton. Po brojnima ikona stila koja ne zazire od futurističkih kreacija mladih dizajnera i minimalističkog stila kojim ističe svoj androgen izgled opisan hladnim licem bez šminke i platinastim zalizanim pramenovima.

Za 64. crveni tepih Berlin film festivala svoj modni odabir, crno elegantno odijelo uskladila je s muškom glumačkom klapom iz filma reditelja Ves Andersona, The Grand Budapest Hotel. Izdanje za kojim uz dramatične i voluminozne krojeve Tilda najčešće doseže nije bilo iznenađujuće, što je definitivno nadomjestio odabir cipela.

Umjesto u očekivanim štiklama kao ulaznom kartom za crveni tepih, Tilda je odabrala crne ravne sandale, s kožnim resicama vrlo nezgodne za hodanje što je otkrio prizor zgrčenih prstiju. Odijelo i sandale potpisuje modna kuća Schiaparelli.

(Zadovoljna.hr)