Jelena Karleuša: Moj muž se zove Duško Tošić i ima para da plati ženi i djeci grijanje!
Jelena i Duško Tošić

Demanti

Jelena Karleuša: Moj muž se zove Duško Tošić i ima para da plati ženi i djeci grijanje!

Pjevačica Jelena Karleuša se oglasila na svom fejsbuk profilu sa ciljem da demantuje vijest koja je ovih dana "potresla" Srbiju, a to je da je dužna 900.000 dinara za prirodni gas na koji se grije, piše Alo.rs.

Tačnije, pjevačica nije demantovala samo tu vijest, već nekoliko informacija koje su se provlačile kroz medije, a vezane su za nju, pa je ponovo spomenula broj fanova na njenom koncertu, broj prodatih karata na Kopaoniku... Ipak, najviše je pažnje posvetila njenom navodnom dugovanju za grijanje, a tom prilikom je objasnila da njen muž zarađuje "milione (ne u dinarima)", pa sigurno ne bi ostavio ženu i djecu da se mrznu na Dedinju.

Ona je očigledno mislila na nekoga kada je pisala o tome da ne mora da rinta svakog vikenda kako bi izdržavala muža neradnika, ali ćemo ostaviti vama da zaključite sami šta je Jelena htjela da kaže ovom porukom i zato vam je prenosimo u cjelosti:

|OD SVIH BOLESNIH LAŽI...iliti BAJKA O 900.000|

U moru laži, uvreda i budalaština napisanih i izgovorenih o meni, često sam tražila razloge koji tjeraju neke ljude da me opsesivno mrze i žele mi zlo. I kad se sve sabere i oduzme, korijen sve te mržnje i zla bila je i ostala ZAVIST. Navikla sam da budem meta napada neuspješnih, iskompleksiranih, i nesrećnih ljudi, koji lijek za svoje frustracije nalaze u opsesivnoj mržnji svega onoga što sam ja. Na meti je moj život, karijera, izgled, porodica.... U Srbiji su se, kad je riječ o meni, odavno prešle granice, pa sada imamo čitavu plejadu ljudi koji su slavu stekli upravo blateći moje ime. Jer u Srbiji je IN napadati JK. I što je veći ološ, sebi više daje za pravo. Mediji im kao nagradu daju naslovne strane.

Jedna od posljednjih u nizu budalaština je da su mi isključili grijanje zbog duga od 900.000 dinara za gas. To je naravno ništa naspram onog medijskog linča koji je trajao mjesecima poslije mog koncerta na Ušću, kad je najspektakularniji koncert ikad napravljen na ovim prostorima, i sa preko 40.000 fanova, nazvan debaklom. Nije ništa ni u odnosu na budalaštinu da sam na Kopaoniku prodala 9 karata, i još bezbroj laži koje više i ne demantujem.

ALI! Ova otvorena potreba da se ja ponizim, ovaj put je kulminirala. Glupost medija dosegla je vrhunac. A evo i mog odgovora svima:

DRAGI MOJI, AKO VEĆ NEGIRATE 20 GODINA MOJE KARIJERE, ZA VRIJEME KOJE SAM VALJDA NEŠTO I ZARADILA(mada po vama ja prodajem 9 karata, pa razumijem vašu "logiku"), NE MOŽETE DA ZABORAVITE I ČINJENICU DA JA NEMAM RENT-A-MUŽA, KOG IZDRŽAVAM RINTAJUĆI SVAKOG VIKENDA PO TEZGAMA! PREVIŠE SAM DOBRA RIBA ZA NEKAKVOG LUZERA I NERADNIKA. AKO STE ZABORAVILI, MOJ MUŽ SE ZOVE DUŠKO TOŠIĆ, I FUDBALER JE. LIJEP, MLAD, ZGODAN I VEOMA USPJEŠAN. POŠTO, ETO, SLUČAJNO ZARADJUJE MILIONE(i to ne u dinarima), DA LI STE STVARNO POMISLILI DA BI DOPUSTIO DA NJEGOVA KUĆA NA DEDINJU BUDE HLADANA A ŽENA I DJECA U PROBLEMU? NIJE BAŠ LOGIČNO.

A SAD O MENI. ZA 20 GODINA KARIJERE, RADILA SAM I ZARADILA SASVIM DOVOLJNO DA MOGU DA BIRAM DA LI ĆU, KAD I GDJE DA RADIM. NE MORAM PO SVAKU CIJENU DA RINTAČIM SVAKOG VIKENDA. TO OVI ŠTO MORAJU...

A KADA PRISTANEM DA SE ODVOJIM OD SVOJE DJECE(ne zaboravite da sam ja majka dvije preslatke djevojčice, i da je majčinstvo moj najveći životni uspjeh), TO JE SAMO POD USLOVOM KAD MI MNOGO PLATE. U SVAKOM SLUČAJU DOVOLJNO DA PLATIM I GAS I DA VAS, TAKO "DIVNE I PLAMENITE", KUPIM SA SVE TONOM ZAVISTI KOJU U SEBI ČUVATE.

MOŽE MI SE :-******