Holivudske priče u koje niste mogli da povjerujete
Holivud

Nevjerovatno ali istinito

Holivudske priče u koje niste mogli da povjerujete

Čarli Šin, Arnold Švarceneger i Bijonse obmanjivali su svoje fanove krijući istine o sebi

Poznate ličnosti nam skoro svakodnevno priređuju šokove. Na ličnosti sa javne scene mnogi gledaju kao na uzore i ljude koji treba da budu primjer. Neke poznate ličnosti daleko su od toga. Ovo su priče koje su našle put do javnosti i koje su neko vrijeme poricane, ali su na kraju ipak istjerane na čistac.

1. Mili Vanili

Pop duo Mili Vanili, koji čine Njemci Feb Morvan i Rob Pilatus imali su album "Girl You Know It's True", koji je postao hit kasnih osamdesetih. Kružile su priče da nisu oni pjevali na albumu, ali je njihov producent, Franc Farijan, porekao to. Ipak, u novembru 1990, Farijan je pod pritiskom štampe i samog dua koji je izazivan da pjeva uživo konačno priznao da vokali na njihovom albumu nisu njihovi.

2. Čarli Šin

Zvuči čudno, ali Čarli nije uvijek bio tako otvoren po pitanju svog privatnog života. Prije nego što je glumio u seriji „Dva i po muškarca“ i postao redovan na naslovnim stranama, Čarli je pokušavao da prikrije da je upošljavao prostitutke iz poznatog holivudskog bordela madam Hejdi Flejs. Kada je ona prvi put uhapšena i kada su krenule glasine o njenoj „crnoj knjizi“ poznatih mušterija, Šin je porekao da je bio jedan od njih. Ali vlasti su istraživale papire madam Hejdi zbog utaje poreza i njegov ček je otkriven. Glumac je morao da svjedoči na njenom suđenju zbog utaje poreza i da prizna da je bio njen klijent. Tada je otkriveno da je u roku od dvije godine na njene prostitutke potrošio više od 50.000 dolara.

3. Arnold Švarceneger

Flmska zvijezda i guverner Kalifornije izgubio je svoju dobru reputaciju kada su vijesti objavile da je ne samo varao svoju ženu Mariju Šriver sa njihovom spremačicom, nego da je sa njom imao i sina kojeg je krio. Trebalo mu je mnogo, ali je 2011. konačno priznao rekavši da je to "najgluplja stvar koju je uradio".

4. Lens Armstrong

Lensove kolege bicikliste i drugi godinama su tvrdili da nešto smrdi u vezi sa tim što on već sedam godina za redom (1999 – 2005) pobjeđuje na Tur de Fransu. Ali javnost nije željela da vjeruje da je američki heroj, čovjek koji je preživio rak i čovjek koji se bavi dobrotvornim radom varao na takmičenju. Armstrong je u januaru 2013. konačno priznao da je koristio zabranjene supstance kako bi bio bolji na takmičenju.

5. O. Džej Simpson

U oktobru 2006. godine novine su objavile da je O. Džej Simpson, koji je 1995. oslobođen optužbi za ubistvo svoje žene Nikol Braun Simpson i njenog prijatelja Ronalda Goldmana, napisao knjigu podnazivom "If I Did it" ("Da sam to uradio"), u kojoj daje hipotetički opis ubistva. Njegov advokat je porekao te priče, ali nekoliko nedjelja kasnije knjiga je objavljena. Nakon oštre osude javnosti, knjiga je povučena iz prodaje, ali u septembru 2007. ponovo je objavljena kada su prava za objavljivanje data porodici Ronalda Goldmana kako bi se bar djelimično zadovoljila pravda. Naslov knjige je bio izmijenjen i glasio je "If I Did It: Confessions of the Killer“ („Da sam to uradio: Ispovijesti ubice“).

6. Bijonse

Njeni fanovi nisu mogli da vjeruju da je pjevačica nacionalnu himnu na inauguraciji predsjednika Obame otpjevala na plej-bek. Ali je Bijonse priznala da je to istina i objasnila zbog čega je to uradila. "Ja sam perfekcionista i nisam imala vremena da vježbam sa orkestrom. Taj momenat je bio veoma važan za mene. Što zbog vremenskih prilika, što zbog odlaganja, što zbog nesigurne provjere zvuka, nisam se osjećala prijatno da izvedem pjesmu uživo", rekla je ona.

7. Majkl Džekson

Kada je u maju 1994. objavljeno da se Majkl Džekson oženio Lizom Meri Presli, Elvisovom ćerkom, mnogi su sumnjali u to. Majklov zastupnik se nasmijao i izjavio da to nije tačno. Ali neustrašivi novinari uskoro su otkrili da se par vjenčao u Dominikanskoj Republici. Vjenčanje je bilo legalno i njih dvoje su u avgustu 1994. konačno priznali da su u braku. Ona je papire za razvod podnijela već 1996. godine.

(Izvor: Kurir)