Ispovijest dečka Mine Kostić: Htio sam da naudim sebi!
Srđan Nikčević

Bio sa pjevačicom da bi došao do medija

Ispovijest dečka Mine Kostić: Htio sam da naudim sebi!

Srđan Nikčević (23), mladić koji je iskoristio Minu Kostić kako bi stekao popularnost i skrenuo pažnju na sebe, potresao je javnost svojom teškom sudbinom. Naime, folkerka je bila sa 14 godina mlađim Srđanom samo radi marketinga, a u emisiji "Trenutak istine" Nikčević je odgovorio da je bio u vezi sa pjevačicom da bi došao do medija.

"Meni je Mina pomogla u jednom trenutku, a zauzvrat sam joj izašao u susret i pristao sam da se slikam za paparaco kao par. Ona i ja nismo bili u nikakvoj vezi, već je to bila usluga za uslugu", rekao je Nikčević, koji je sa šest godina sa porodicom iz Slovenije prebjegao u Srbiju, od kada kreće njegova užasna životna priča.

Kako piše Alo.rs Srđan je dijete razvedenih roditelja, koga je otac maltretirao, majka mu je bila alkoholičar, završio je u domu, a čak je razmišljao da naudi sam sebi, ali i pored svega ostao je normalna osoba koja vjeruje u budućnost. Sa ocem vojnim licem i majkom živio je u Sloveniji do svoje šeste godine.

"Roditelji su mi bili normalni, a onda je počeo rat. Mama i tata su se stalno svađali i razveli su se. Ja sam pripao majci, ali ona nije mogla da brine o meni. Teško joj je pao razvod i počela je da pije pa me je vratila ocu", počeo je svoju ispovijest Srđan.

"Dok sam bio kod majke bio sam slab đak, posle sam kod oca počeo da treniram rukomet, idem redovno u školu, i budem dijete za primjer, ali je mom ocu to smetalo. Maltretirao me je i fizički i psihički. Kada je ostao bez druge žene i posla, sav bijes je iskaljivao na meni. Jednom sam vidio neki oglas na koji treba da se jave svi koji su zlostavljani i pozvao sam. Zatim sam prijavio oca policiji i rekao da ne želim da se više vratim kod njega", ispričao je Nikčević.

Srđan je otkrio da je bilo trenutaka kada je htio da naudi sebi. "Bilo je mnogo momenata kada sam htio da naudim sebi, ali u glavi sam uvijek imao svijetlu tačku koja me je vodila. Držao sam se svog cilja i vodio se teorijom da ono što zacrtaš po svaku cijenu treba da ostvariš", bio je iskren mladić.

Otkrio je da mu je najteže palo što mu je majka obećala da će prestati da pije a nikada nije to učinila. S roditeljima se nije čuo četiri godine i nisu ga zvali pošto je učestvovao u emisiji i osvojio novac. Nikada im neće oprostiti što su ga ostavili i što je završio u domu, ali ako ga potraže porazgovaraće sa njima. Nikčević je odustao od pitanja za 1.000.000 dinara jer, kako kaže, uvidio je da je osvojio dovoljno da stane na svoje noge i krene dalje. Srđan je sam zaradio novac za studiranje, upisao je Fakultet za sport i odlučio je da uspije.