Dado Polumenta: Jurile su me trandže!
Dado Polumenta

Odmarao na Tajlandu

Dado Polumenta: Jurile su me trandže!

Nakon promocije novog albuma, Dado Polumeta otputovao je na odmor u Tajland, i to na mjesec dana!

Dado uživa na Tajlandu

Iako su mnogi pretpostavljali da je na putovanju sa ljepšom polovinom Anom Đorđević, folk pjevač je ipak u većem, muškom društvu. Dado je upoznao i noćni život Tajlanda kada je sa drugarima posjetio ulicu crvenih fenjera, gdje je imao priliku da se sretne i sa transvestitima, piše Alo.rs.

- Osim odmora na Puketu, on i njegovi prijatelji riješili su da posjete i Bangkok i da vide kako taj grad živi noću. Tamo su imali priliku da se sretnu sa damama lakog morala, tačnije transvestitima, kojih, po njegovom mišljenju, ima i previše. Nisu mogli da prođu od njih jer su transvestiti bili vrlo navalentni, vukli su ih za rukav i veoma su bili uporni. Dadi i drugarima nije bilo neprijatno, već zabavno i veoma smiješno. Uspjeli su da se odbrane, a događaj su dugo prepričavali.

- Imao sam priliku i ranije da vidim nešto slično, ali ove trandže su bile veoma uporne. Prosto vas ne puštaju da prođete. Vrlo čudno iskustvo, moram da priznam, ali vrijedno pamćenja. Nama je sve to bilo smiješno - kaže Dado i dodaje da mu je sa društvom veoma zabavno, ali da bi više volio da je Tajland posjetio sa ljepšom polovinom.

Inače, on je prisutvovao i otvaranju čuvenog lanca odmarališta “Nikki Beach” i bio je sa svojim prijateljima jedan od prvih gostiju, a sa ljetovanja se vraća uskoro jer će za Dan zaljubljenih obradovati publiku u Lincu.