Mia Borisavljević iskeširala 150.000 eura za dva luksuzna stana
Mia Borisavljević

Pametno ulaže novac

Mia Borisavljević iskeširala 150.000 eura za dva luksuzna stana

Popularna pjevačica Mia Borisavljević kupila je dva stana, koja ukupno imaju 100 kvadratnih metara, a koja koštaju čak 150.000 eura! Riječ je o nekretninama koje se nalaze u naselju Filmski grad, a Mia planira da spoji stanove u jedan veliki i da ga opremi luksuznim namještajem iz Italije.

- Mia ovih dana putuje u Italiju na skijanje, a majstore je ostavila da rade dok nje nema, pošto treba da spoje dva stana. Takvi radovi traju danima. Pjevačica planira da iskoristi boravak u Italiji da skokne do Milana i odabere neke komade namještaja kojima će opremiti svoj topli dom. Ona želi da njen životni prostor bude savršeno sređen.

- Stanovi se nalaze u novoj zgradi u blizini „Grandovog“ studija na Košutnjaku. Zgrada je okružena zelenilom, a kako je Borisavljevićeva poznata po zdravom načinu života i konstantnim treninzima, nema sumnje da će je komšije često viđati kako trči stazom na Košutnjaku. Atraktivna pjevačica je nedavno kompletno renovirala i kuću svojih roditelja u Valjevu, i to je koštalo oko 100.000 eura. Mia nije kao većina pjevačica koje sve što zarade potroše na krpice, ona pametno ulaže novac - rekao je izvor Kurira.

Pozvali smo Miju, koja je potvrdila naša saznanja, ali nije željela da ulazi u detalje.

- Tačno je da novac ulažem u nekretnine, ali nikad nisam voljela da pričam o takvim stvarima, pa da ispadne da se hvalim, te ću ostati dosljedna tome - rekla je kratko Mia.