Grandiozna transformacija Željkove ćerke!
Željko i Mina Joksimović

Od djevojčurka do seks bombe

Grandiozna transformacija Željkove ćerke!

Mina Joksimović (18), ćerka pop zvijezde i člana žirija „Iks faktora“ Željka Joksimovića, iznenadila je javnost provokativnim fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama, a koje su vrlo brzo preplavile portale bivše Jugoslavije. Minu, koju pjevač ima iz prvog braka sa suprugom Vesnom, javnost je godinama viđala u dječjim haljinicama i sa naočarima, a sada je postala prava ljepotica koja muškarce ostavlja bez daha, piše Alo.

Mina Joksimović

Po ugledu na slavne ljepotice, Joksimovićeva nasljednica je na fotografijama pokazala bujni dekolte i napućena usta, a s obzirom na to da nikad nije bila na meti medija niti ju je otac eskoponirao u javnosti, ona je zatečena što su njene slike izazvale buru komentara.

- Konačno su mediji shvatili da si odrasla - aludirali su mnogi na to što Željkova nasljednica nije bila u medijima onoliko koliko i djeca nekih njegovih kolega.

Mina se na društvenim mrežama juče zahvaljivala na komplimentima da je prava seks bomba, a osim u Srbiji, podršku je dobila i od mnogih muškaraca iz BiH, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije.

- Hvala vam ako tako kažete. Hvala svim novinama na ovako lijepim tekstovima i lijepim riječima - napisala je Mina, koja je krenula očevim stopama i studira Fakultet muzičke umjetnosti.

Mnogi Željkovi fanovi su je na Fejsbuku savjetovali da što prije snimi singl, nakon čega je ona priznala da planira objavljivanje pjesme.

- Za sada nemam, ali biće - rekla je Mina.

Željko, koji će uskoro ponovo postati otac s obzirom na to da je njegova supruga Jovana trudna, juče nije želio da se oglasi povodom Mininih fotografija i medijske pažnje koju je dobila, ali je nesumnjivo ponosan na svoju mezimicu.

Ovako je nekada izgledala, a sada...

Željko: Mina je moj savjetnik!

Kada je njegova nasljednica postala punoljetna, Joksimović nije krio da je ponosan na nju.

- Ponosan sam otac djevojke koja je sad već punoljetna. Otac si cio život, roditeljska uloga je najvažnija koju imamo. Posebno sam srećan jer je Mina veoma talentovana i uvjeren sam da će s vremenom taj talenat i iskazati. Često je čak i moj savjetnik, uvijek je rado pitam za mišljenje i veoma ga cijenim. Njoj uvijek govorim da vjeruje u sebe i poštuje sebe i druge - rekao je Željko.