Polusestra Džulije Roberts u oproštajnom pismu ‘ocrnila’ glumicu!
Džulija Roberts

Otkrivena ružna strana porodice

Polusestra Džulije Roberts u oproštajnom pismu ‘ocrnila’ glumicu!

Nova saznanja nakon smrti polusestre slavne glumice Džulije Roberts, otkrivaju ružnu stranu njihove porodice. Prije nego li je počinila samoubistvo, Nenci je iza sebe ostavila pismo na pet stranica, u kojem opisuje kako su je majka i sestra otjerale u smrt.

Nakon što je objavljeno da je polusestra Džulije Roberts preminula zbog predoziranja drogom, u javnost su izašle nove pojedinosti o njihovu odnosu. Nenci Motes počinila je samoubistvo jer više nije mogla trpjeti izloaciju i ignorisanje svoje porodice.

Džon Fračeti, bliski prijatelj Nansinog vjerenika, za DailyMail je otkrio da je za njeno samoubistvo kriva Džulija Roberts i majka Beti Lu Motes. Nenci je iza sebe ostavila i dugo pismo opisujući odnos sa slavnom polusestrom.

- To je definitivno bilo samoubistvo. Ostavila je iza sebe pismo na pet stranica! Tri pune stranice bile su o tome kako ju je sestra Džulija toliko izbezumila da se morala ubiti. Porodica ju je ignorisala posljednjih pola godine i zbog toga je pala u depresiju – ispričao je Džon, koji njenog vjerenika poznaje iz mladosti.

Prema najnovijim izvještajima Nanci je mrtvu pronašao vjerenik u kadi stana u kojem je čuvala kućnog ljubimca. Pored nje je nađeno mnogo opasnih lijekova. Kako bi se doznalo koje lijekove ili drogu je tačno konzumirala, potrebno je pričekati toksikološke nalaze koji će biti gotovi za nedjelju dana.

Tokom godine, Nenci Motes objavljivala je dosta uznemirujuće statuse na svome Tviteru, koji su kasnije izbrisani. Po riječima Fračetia, na nagovor Džulije Roberts, kako ne bi naškodilo njenom ugledu.

- I tako je moja ‘sestra’ rekla kako joj više ne treba ljubavi, uz toliko obožavatelja i novih prijatelja. Samo da znate ‘američka ljubimica’ je najveća K****A! – napisala je Nanci 20. januara.

- Želite li zaista biti obožavatelj nekog toliko okrutnog? Čak nije ni toliko dobra glumica. Jesi li srećna što si me potpuno SJ*****A?! – bio je jedan od mnogih gnjevnih tvitova.

- Moja vlastita porodica me napustila - 22. januara otkrila je odnose s članovima svoje porodice.

Nenci Motes navodno je bila teške naravi, ali prema mišljenju Džona Frasčetia, to nije razlog da se neto odrekne člana porodice.

 

(Izvor: Story.hr)