Slađa Delibašić u vezi sa političarem!
Slađa Delibašić i Ivan Bakić

Razotkrivena

Slađa Delibašić u vezi sa političarem!

Pjevačica Slađana Delibašić, koja i pored toga što je postala baka izgleda odlično, potpuno je očarala Ivana Bakića, člana Glavnog odbora Srpske napredne stranke i direktora SC „Šumice“ Njihove zajedničke fotografije na kojima zagrljeni ispijaju vino osvanule su na Bakićevom Fejsbuk profilu, a postavio ih je jedan od njegovih prijatelja, uz naslov: „Nova ljubavna afera“, piše Kurir.

Većina pjevačicinih prijatelja i Ivanovih drugova čestitala im je što su obnovili školsku ljubav, očigledno otkrivajući da su njih dvoje bili zajedno u vrijeme dok su bili školarci.

Na pitanja Ivanovih rođaka da li je to nova snajka, on je odgovrio:

- Moj životni saputnik, bićemo zajedno dok nas smrt ne rastavi. Kada smo pozvali mladog naprednjaka da prokomentariše vezu sa novopečenom bakom, on nije bio baš pričljiv.

- Ne bih komentarisao svoj privatni život. Razumite. Slađa je predivna žena, to je sve što mogu da kažem - rekao nam je Bakić, a kako saznajemo, Slađa i Ivan se već duže vrijeme viđaju, ali ni najbližim prijateljima nisu željeli da otkriju prirodu svoje veze.

- Često su zajedno, uglavnom izlaze na večeru, a nerijetko i Ivan odlazi na njene nastupe. Ipak, nije nam potvrdio da su započeli vezu, ali se ne buni kada je zovemo snajkom i pitamo kada će svadba. Svi zajedno uživamo u provodu, a njih dvoje su vrlo slični jer su veliki veseljaci i pozitivni su po prirodi - uz osmjeh kaže jedan od Bakićevih prijatelja.

Nakon što su fotografije osvanule i na Slađinom profilu, većina njenih prijateljica poručila joj je da je konačno našla pravog.

- Školske ljubavi su nezaboravne, one vječno traju, Slađo moja. Konačno pravi izbor, loši izbori ostaju za tobom. Pravoj dami kao što si ti i priliči samo gospodin ovog profila. Čestitam na ljubavi iz školskih dana, a što se Đoleta tiče, što je „prevrnuo, prevrnuo je“, limit mu je davno istekao - napisano je na pjevačicinom profilu.

Podsjećanja radi, Slađa je nakon braka sa Đoletom Đoganijem dugo bila u vezi sa Igorom Matićem, sa kojim je učestvovala u rijalitiju „Parovi“, a poslije raskida te veze obrela se u zagrljaju izvijesnog Vanje Ćorića.