Maraja Keri ljubomorna na dadilje
Maraja Keri i Nik Kenon

Pjevačica o odgajanju djece

Maraja Keri ljubomorna na dadilje

U jednom radijskom intervjuu, Maraja, koja sa suprugom Nikom Kenonom ima sina i ćerku stare tri godine, izjavila je da veći dio dana ne zna gdje joj je muž, ali da zato u svakom trenutku mora da zna gdje joj je dadilja, piše Alo.

„Mijenjam dadilje dok trepneš. Nije mi drago zbog toga, ali moram da im dam otkaz čim postanu važnije mojoj djeci od mene“, rekla je Maraja, koja je zaboravila da kaže zbog čega se sama ne brine o svojoj djeci.

Pjevačica tvrdi da su sve dadilje sa kojima je sarađivala pokušavale da budu što bliže njenoj djeci.

Maraja i Nik su nedavno sa blizancima bili na skijanju u Aspenu (Kolorado). Međutim, jučerašnji Dan zaljubljenih nisu proveli zajedno.

„Nik nije bio kod kuće zbog gustog rasporeda“, rekla je pjevačica.

Zanimljivo je da je Maraja u radio-stanicu došla sa povelikom grupom tjelohranitelja, ali i majstorima za rasvjetu, iako je svjetlo nebitan detalj za radijske intervjue. Ona tokom intervjua nije skidala naočare za sunce i sve vrijeme je pila šampanjac.

Inače, Maraja je prošle nedjelje na dodjeli nagrada BET u „Vorner teatru“ privukla veliku pažnju zbog haljine sa prevelikim dekolteom koji je jedva uspijevao da zadrži njene bujne grudi.