Ana Nikolić nekad i sad!
Ana Nikolić

Totalna transformacija

Ana Nikolić nekad i sad!

Iako važi za jednu od najpoželjnijih žena na javnoj sceni, Ana Nikolić nije uvijek izgledala savršeno i dotjerano. „Alo!“ je došao u posjed fotografija iz njene prošlosti koje nisu obrađene u fotošopu, a na kojima pop pjevačica ne liči na sebe, sa nekoliko kilograma viška, neurednom kosom, nosem prije korekcije i usnama bez silikona!

Nikolićeva je nekoliko puta izjavljivala da nikada nije išla pod nož, ali ako uporedimo njene slike sa početka karijere i sadašnje, primjetno je da je pjevačica povećala usne i smanjila nos, a lice osvježila kozmetičkim tretmanima. Ana je i sama priznala da se zapusti kada nema dečka i da je tada sklonija hrani, što je razlog za njene česte vizuelne transformacije. Sudeći po ovim fotografijama, očigledno je da je pjevačica bila slobodna kada su snimljene, te da je uživala u hrani, ne obazirući se previše na šminku i frizuru. Na česte kritike da je sklona gojenju, poznata Paraćinka je imala spreman odgovor.

- Pa šta ako sam se ugojila?! Jaka stvar! Svaka druga djevojka ima borbu sa kilogramima i to nije ništa nerješivo. Ugojila sam se, smršaću. Vidim da publici na mojim nastupima to nimalo ne smeta. Naprotiv. Veseliji su i življi nego ikada - rekla je nedavno pjevačica, koja se trudi da u spotovima ostavi utisak savršene djevojke, dok joj se u privatnom životu dešavaju i takve situacije u kojima bi je rijetko ko prepoznao.

 

(Izvor: Alo.rs)