Vesna Zmijanac mora na operaciju!
Vesna Zmijanac

Zdrava ishrana joj nije pomogla

Vesna Zmijanac mora na operaciju!

Vesna već duže vrijeme muku muči sa štitnom žlijezdom. Umor, usporenost i iscrpljenost za koje je mislila da su posljedica posla i neprospavanih noći na kraju su je natjerali da potraži pomoć ljekara uprkos tome što je sve probleme do sada rješavala ishranom i makrobiotikom, prenosi Alo.

- Uradila sam hormone štitne žlijezde. Još ne znam da li je to problem tiroide, ali tačno je da osjećam nelagodu s vremena na vrijeme. Znojenje, neke drhtavice, svašta nešto me spopadne. Vidjećemo, možda je i klimaks… Nešto se dešava, a vidjećemo i šta - rekla je Vesna Zmijanac.

- Pjevačici su na prvom pregledu rekli da može na Bukulji zdravim načinom života i odgovarajućom terapijom da sredi situaciju kako ne bi morala da ide pod nož, ali se stanje nije poboljšalo - priča izvor koji dodaje da se Vesna strogo pridržavala savjeta ljekara, ali to nije dugo trajalo.

- Često se sjekirala i zbog Nikolije. Stalno je razmišljala gdje je ona, kako je, šta radi, da li je sve u redu… Vodila se onom: Neće to baš meni da se desi, međutim, kad je nedavno bila na kontroli, vidjela je da je vrag odnio šalu i da se hormoni nisu smirili. Nije joj svejedno. Dosta razmišlja "Folk zvijezda nije željela da detaljiše na ovu temu, ali nam je ipak potvrdila da se nešto dešava sa njenim zdravljem.

 

(Izvor:Life Content)