Pjevačica Pink otkrila kako je brzo smršala 25 kilograma
Pink

Nakon trudnoće

Pjevačica Pink otkrila kako je brzo smršala 25 kilograma

Popularna pjevačica, koju smo još više zavoljeli poslije imitacija Ane Kokić, otkriva svoju magičnu formulu kojom je skinula 25 kilograma nakon porođaja.

Spektakularni nastupi sa zahtjevnim koreografijama zaštitni su znak popularne pjevačice Pink, ali i Ane Kokić, koja je stekla dodatnu slavu imitirajući ovu svjetsku zvijezdu u šou programu "Tvoje lice zvuči poznato".

Pjevačica je 2012. godine rodila ćerku Vilou Sejdž, i svako se zapitao kako je uspjela da se vrati na scenu sa takvom energijom i 25 kilograma manje za jako kratko vrijeme.

Tajna je, kaže Pink, u specijalnom programu vježbi i promjenama u ishrani.

"Tokom trudnoće, vjerovali ili ne, jela sam mnogo kolača, posebno čizkejka. Mislim da se moja ćerka sastoji od čizkejka", rekla je u šali pjevačica za časopis "Šejp".

U trudnoći uopšte nije obraćala pažnju na ishranu, pa je, kada je Vilou došla na svijet, došlo vrijeme za velike promjene..

"Treninzi su bili podijeljeni tako da sam sat vremena radila kardio vježbe, dok sam sat vremena radila sangu ili jogu. Što se tiče vježbi snage, one su se sastojale od podizanja tegova i čučnjeva", otkrila je pjevačica.

Još jedna njena tajna su zgibovi! "Žene obično ne rade zgibove", kaže Pink, "jer se boje da će razviti previše mišića u gornjem dijelu tijela. Međutim, to je potpuno demodirano shvatanje. Treba da se osjećamo moćno kad smo snažne", poručuje ona.

(Blic)