Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović ašikuju preko Tvitera!
Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović

Vole se

Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović ašikuju preko Tvitera!

Maja Ognjenović i bivši vaterpolista Danilo Ikodinović ne skrivaju koliko su srećni u svojoj vezi. Često svoje fanove putem društvenih mreža umiju da obraduju nekom zajedničkom fotografijom, a naša proslavljena odbojkašica otkrila je da bez Dače ne može da izdrži duže od dvije nedjelje.

Maja Ognjenović trenutno se nalazi u Češkoj zbog obaveza prema klubu, ali svaki svoj slobodan trenutak koristi da provede sa Dačom Ikodinovićem koga smatra muškarcem svog života.

"Danilo i ja imamo interni dogovor da nikada ne budemo razdvojeni duže od dvije nedelje jer je to najduži period koji možemo da izdržimo jedno bez drugoga. Tokom vremena koje provedemo zajedno akumuliramo dovoljnu dozu ljubavi do sljedećeg viđenja", rekla je Maja i dodala:

"Počeli smo da živimo zajedno kad smo shvatili da nam je tako jednostavnije i ljepše nego da gubimo vrijeme odlazeći jedno kod drugoga. Nas dvoje smo vrlo slični u razmišljanjima i stavovima, ali i po karakteru. Veliki smo emotivci i prepoznali smo se u pravo vrijeme. Mi smo idealan spoj, volimo se beskrajno".

Maja ne krije da Dača češće dolazi kod nje, ali samo jer je ona uslovljena da zbog, svakodnevnih treninga i utakmica bude u Češkoj.

"Emotivna stabilnost koju imam uz Danila mi izuzetno znači, a prije svega razumijevanje koje ima za moje obaveze jer je prošao sve to tokom svoje vrhunske sportske karijere. Njegov posao dozvoljava veću fleksibilnost te priznajem da se češće on prilagođava mojim obavezama. Ubijeđena sam da daljina ne može da ugrozi vezu dvoje ljudi koji se iskreno vole" kaže odbojkašica i dodaje da ona i bivši vaterpolista ne planiraju u skorije vrijeme vjenčanje i prinovu iako sanja zajedničke snove o porodici i djeci, piše Blic.