Slavne ličnosti u braku sa običnim ljudima
Princ Vilijam i Kejt Midlton

Najpoznatiji selebriti

Slavne ličnosti u braku sa običnim ljudima

Veze slavnih ličnosti sa kolegama i kolegicama iz prve lige svjetskog džet-seta uobičajena su stvar. Ali, ima i onih koji su za životne saputnike odabrali obične ljude, koji nemaju veze sa svjetlima pozornica i crvenim tepisima. Predstavljamo vam neke od najpoznatijih selebritija za čije supružnike vjerovatno nikada niste čuli, piše Alo.

Met Dejmon & Lusijana Baroso

Met Dejmon & Lusijana Baroso

Kada je Dejmon 2003. snimao film „Stuck on You in Miami“, upoznao je predivnu barmenku Lusijanu. Proradila je hemija i četiri ćerke kasnije i dalje žive srećni i zaljubljeni.

  

Robert De niro & Grejs Hajtauer | Foto: Reuters

Robert De niro & Grejs Hajtauer

Prelijepa Grejs je radila kao hostesa u njujorškom restoranu „Mr Chow“ kada je 1987. godine ušla jedna interesantna mušterija. Odmah joj je prišao i počeli su da razgovaraju, ali je ona na prvu loptu konstatovala da je napadan. Čak se i žalila kolegama s posla, a onda je shvatila da ju je osvojio. Brzo se izvinila oskarovcu i ubrzo su postali nerazdvojni.

 

Tobi Megvajer & Dženijef Majer | Foto: Reuters

Tobi Megvajer & Dženijef Majer

Dženifer je dizajnerka nakita i ćerka predsjednika studija „Univerzal“. Tobi ju je sreo na snimanju filma „Seabiscuit“, naravno u studiju njenog tate. Kao u svakom filmu sa hepiendom, odmah su se zaljubili...

 

Riz Viterspun & Džim Tot | Foto: AP

Riz Viterspun & Džim Tot

Nakon što je okončala brak sa Rajanom Felipeom, Riz je navodno imala nekoliko veza, sve dok nije upoznala mladog i talentovanog agenta Džima. Riz se nedavno porodila i na svijet donijela ćerku Tenesi.

 

Sofija Vergara & Nik Leb | Foto: Reuters

Sofija Vergara & Nik Leb

Prelijepa Kolumbijka nedavno se vjerila s biznismenom Nikom. Seksi dvojac ne krije da je zaljubljen do ušiju, pa malo-malo iskoči neka fotka na kojoj razmjenjuju nježnosti.

 

Princ Vilijam & Kejt Midlton

Princ Vilijam & Kejt Midlton

Klasična bajka - mladi princ je u davna vremena upoznao lijepu djevojku, godinama su bili zajedno, a na kraju su se i vjenčali. Dobili su sinčića, budućeg kralja, i žive lijepi i veseli, kao što i treba u takvim pričama.