Sloba Đurković i Miljana prave bebu!
Sloba Đurković sa djevojkom

Svadba sljedeće godine

Sloba Đurković i Miljana prave bebu!

Slobodan Đurković ne gubi vrijeme i već radi na potomstvu! Zvijezda Granda otkriva da će svadbu organizovati sljedeće godine, ali da će do tada vrijedno raditi na tome da njegova draga ostane u blagoslovenom stanju, piše Alo.

"Jedva čekam da postanem otac i nije mi bitno kog pola će biti dijete. Nas dvoje uveliko radimo na tome, ali biće onako kako kaže onaj odozgo. Uglavnom, mi se "ne čuvamo", pa kako bude. Volio bih više od svega da Miljana ostane u drugom stanju, tada ću imati dvostruko slavlje kada se vjenčamo", rekao je Sloba.

On ističe da nisu tačne priče da je odustao od ženidbe, već da trenutno nema vremena da organizuje svadbu.

"Imam mnogo nastupa, treba da objavim pjesmu i spot, pa moram malo para da zaradim kako bih organizovao svadbu, a ne da gledam da li će mi neko donijeti 100 ili 200 eura. Svadba će biti sigurno sljedeće godine u Brusu, kolegama ću javiti blagovremeno da bi mogli da se organizuju i dođu na vjenčanje. Materijalne stvari mi ne predstavljaju zadovoljstvo, želim da mi tog dana dođu dragi ljudi, da pijemo i veselimo se", rekao je mladi pjevač.

Sloba kaže da mu prija zajednički život sa vjerenicom, ali otkriva da nije zadovoljan njenim kulinarskim umijećem.

"Doselili smo se iz Brusa, to je ipak malo mjesto u odnosu na Beograd, pa se još uvijek uhodavamo, ali super se slažemo. Ona malo slabije kuva, ali su tu popularni sendviči. Ponekad skuvamo i supicu, ali vibrator nisam našao", šali se Sloba na račun Danijela Alibabića i Jovane Nikolić, koji su poslije odluke o razvodu iznijeli sav prljav veš u javnost.

Pjevač hvali svoju ljepšu polovinu zato što trpi njegovo često odsustvovanje od kuće.

"Razumije moj posao, ali u posljednje vrijeme vidim da joj malo smetaju moja česta odsustva. Rekao sam joj da će to uskoro proći jer se nedavno završila Farma, pa sam sada popularaniji i imam više tezgi. Na jednom mom nastupu desila se smiješna situacija, kada mi je prišla jedna djevojka da se slikamo i poljubila me, a tu je bila i moja Miljana. Au, kako je ona tada skočila: Šta je ovo, ko je ona?. Jedva sam je smirio", iskren je Sloba.