Mia dobila vrijedan poklon od Dženana Lončarevića
Mia Borisavljević

Ne odvaja se od njega

Mia dobila vrijedan poklon od Dženana Lončarevića

Mia Borisavljević dobila od Dženana Lončarevića mikrofon i to u žutoj boji. Iako ih ima nekoliko, ona baš ovaj nosi na sve nastupe, jer vjeruje da joj donosi sreću. Inače, poznato je da Lončarević ima mikrofone u svim bojama, pa je Mia poželjela baš žuti. - Dženan je ofarbao mikrofon, a ima ih u svim bojama. Rekla sam mu da mi se njegov dopada, i on mi je poklonio žuti. Samo na njemu pjevam, jer mi je drag i donosi mi sreću - kaže Mia.

Nije ni čudo što se ona ne odvaja od poklona kad ima zakazane nastupe nekoliko mjeseci unaprijed. Da li je za to zaslužan mikrofon ili hitovi i dobra komunikacija s publikom, to zna samo pjevačica.

Dženan Lončarević

Mia nije jedina koja ima poseban mikrofon. Zorica Brunclik pjeva u mikrofon od ciklama kristala, sličnom onima koje imaju Maraja Keri i Bijonse. Indira Radić je kupila, kako kaže, „oruđe za rad“, koje je platila 3.500 evra. Sličan mikrofon ima i Adel. Ona pjeva isključivo u srebrni koji je napravljen tako da bude lagan, ali otporan na udarce. Isti takav koristila je i Ceca Ražnatović na koncertu na Ušću, piše Kurir.