Seve tražila 8.000 eura da bi se pojavila na dodjeli Oskara u Crnoj Gori
Severina Vučković

Ni manje ni više

Seve tražila 8.000 eura da bi se pojavila na dodjeli Oskara u Crnoj Gori

Pjevačica Severina Vučković navodno je tražila novac kako bi prisustvovala na manifestaciji dodjele crnogorskog Oskara, prenose beogradski mediji. Kako kaže Aleksandar Damjanović, predsjedink Crnogorske kulturne mreže, hrvatska muzička zvijezda je zahtijevala honorar kako bi primila nagradu i otpjevala jednu pjesmu.

- Severina je tražila novac da dođe. Dogovorili smo se s njenim menadžerom Tomislavom Petrovićem. On je potvrdio dolazak, ali nam je tražio finansijsku nadoknadu. Mi smo odbili takvu ponudu jer nije uobičajena procedura da plaćamo da bi se neko pojavio na dodjeli Oskara – rekao je Damjanović, prenosi Telegraf.

S druge strane, kako tvrdi ekipa emisije “Glamur”, Severina je navodno tražila svotu od 8.000 eura. Kako televizija “Hepi” saznaje, Vučkovićeva je zahtijevala je 2.500 eura od organizatora, da sa njom dođe deset članova njene ekipe, za koje treba obezbijediti smještaj u luksuznom hotelu (3.000 eura), kao i povratnu avionsku kartu Zagreb –Budva (2500 eura).

- Za sebe je tražila predsjednički aprtman u hotelu “Splendid”. Pokazala je da ne poštuje crnogorski narod i svoju publiku. A, u Crnoj Gori je često nastupala i odlično zarađivala. – rekli su organizatori ekipi “Glamura” televizije “Hepi”.