Pjevačica Dijana Janković se isjekla dok se tuširala
Dijana Janković

Eksplozija u tuš kabini

Pjevačica Dijana Janković se isjekla dok se tuširala

Pjevačica Dijana Janković, sestra teniserke Jelene Janković, završila je u bolnici kada joj je puklo staklo u tuš kabini dok se tuširala i isjeklo je po nogama i rukama.

Pjevačica kaže kako je mislila da je sve u redu dok se tuširala, ali u trenutku kada je ugasila vodu, njena tuš kabina je, kako sama kaže, "eksplodirala"! "Bila sam u šoku, i toliko sam vrisnula da sam izgubila glas. Muž mi nije bio kući, a žena koja mi pomaže oko svakodnevnih poslova nije mogla da uđe da mi pomogne jer je bilo zaključano", kazala je Dijana.

Ona je na kraju ipak uspjela da izađe iz kupatila i ode u bolnicu, gdje su joj doktori izvadili komadiće stakla.

"Po nogama, rukama, sve je bilo krvavo, nisam znala gdje me više boli. Odmah smo javili mom Danijelu, koji je za tren oka stigao i odvezao me do hitne pomoći. Vadili su mi satima sitne komadiće stakla, bilo je strašno. Kada se sjetim, sada imam fobiju od kupatila, hvala Bogu nije mi ušlo u oči, Bog me čuva. Istog dana staklo je zamijenjeno, niko nema objašnjenje za to, možda nagla promjena temperature kažu prodavci, ali ja i dalje ne znam zašto se to desilo", rekla je Dijana.

 

(Blic)