Klaudija Šifer: Arapski princ mi nudio milion funti da me
Klaudija Šifer

Nepristojna ponuda

Klaudija Šifer: Arapski princ mi nudio milion funti da me"iznajmi" za jednu večeru

Supermodel Klaudija Šifer dobila je "nepristojnu ponudu" od jednog arapskog princa, koji je nudio milion funti da je "iznajmi" za jednu večeru. Ova njemačka manekenka znala je tačno šta da radi - da odbije i nastavi dalje uzdignute glave.

Ona je ispričala ovaj događaj iz svog života tokom jednog intervjua, kada su je pitali koji je najbizarniji trenutak njene karijere.

"Jednom mi je jedan arapski princ nudio milion dolara, navodno, samo da večeram sa njim. Nije toliko stvar u novcu, koliko u tome što želim da idem ulicom uzdignute glave i da budem ponosna na svoj život", rekla je Klaudija.

Klaudija Šifer (43) udata je za reditelja Metju Vona još od 2002. godine i imaju troje djece: sina Kaspara i ćerke Klementinu i Kozimu.

Klaudija je poznata po svom glamuroznom izgledu, a čak i kad ide u školu da pokupi djecu, ona je uvijek sređena od glave do pete. Posljednji put su je uslikali tip-top sređenu ispred kapije škole dok je čekala djecu. Ali, ona kaže da se trudi da tako izgleda jer osjeća pritisak zbog drugih majki.

"Znala sam da moram malo da se sredim, jer sam vidjela kako druge majke izgledaju lijepo kad dolaze po djecu u školu. Ne smeta mi zaista što me paparaci prate. Pravim se da nisu tamo i nastavim da radim svoj posao", rekla je Klaudija.

Osim toga, Klaudija je rekla da je bila jako stidljiva kad je počinjala svoju manekensku karijeru i često je crvenila u licu:

"Uvijek bih pocrvenila kao rak i onda bih postala još stidljivija. Često sam htjela da pobjegnem. Ali, kada stavim šminku, znam da je sve ok, jer niko ne može da primijeti da sam prestrašena", rekla je Klaudija.

Osim toga, Klaudija je u intervjuu rekla da se ne plaši starenja i da smatra da je to sve dio života.

 

(Blic žena)