Platio Kim 350 hiljada eura da ide sa njim na bal, ali bila je dosadna
Kim i Ričard

Pobjegla

Platio Kim 350 hiljada eura da ide sa njim na bal, ali bila je dosadna

Ričard Lugner kaže da mu je Kim bila dosadna i da nije htjela ni da pleše, a ona tvrdi da Ričard bio grub i da je htio da bude sa njom nasamo što ona nije htjela

Austrijski građevinski poduzetnik platio je Kim Kardashian (33) 350 hiljada eura da s njim ide na tradicionalni bečki Operski bal. Starleta je imala najelegantniji outfit u svom životu, nije pokazala ni grudi niti istaknula predimenzioniranu stražnjicu. Bila je pokrivena na svim pravim mjestima, a frizura i šminka bili su suptilni, piše portal 24sata

Iako je Kim bila zadovoljna svotom na bankovnom računu, spoj sa 81-godišnjim Richardom Lugnerom nije baš najbolje prošao. Starleta se, naime, uvrijedila kad joj je na balu prišao muškarac koji je radio tamo i sa crnom maskom na licu imitirao njenog vjerenika Kanyea Westa (36). Kasnije joj je isti muškarac ponovo prišao i pitao je želi li da pleše sa njim. Kad ga je odbila, rekao joj je da bi i onako plesao sa njom samo kad bi orkestar svirao 'Niggers in Vienna' što bi u prevodu značilo 'crnčuge u Beču' što je za Kim bilo previše. Istrčala je napolje i otišla kući.

Ko govori istinu - Kim ili Lugner?

- I bolje da je otišla! Bila mi je jako dosadna! Nije htjela ni da pleše sa mnom iako sam je 'masno' platio - rekao je Lugner. Kim pak tvrdi da večer nije prošla baš tako kako ju je Lugner opisao.

- Ričard je bio agresivan, pipkao me i govorio mi prostote. Obraćao mi se svisoka i cilj mu je bio da budem nesigurna. Htio me namamiti da budem nasamo s njim, ali nije uspio - rekla je Kim svojim kamermanima i asistentima koji su također bili na balu jer su sve snimali za reality show 'Keeping Up With the Kardashians'.