Počinje novi šou sa Radom Manojlović
Rada Manojlović

Ode u voditelje

Počinje novi šou sa Radom Manojlović

Na novoj Grand televiziji jedna od udarnih emisija biće „Rada šou“, koji će voditi niko drugi do pjevačica Radmila Manojlović. Koncept je krajnje jednostavan i zabavan, naravno uz mnogo dobre muzike.

Pjevačica će biti domaćica svojim kolegama, a ide se na to da se iza scene vidi kako teku estradni razgovori i o čemu pjevači pričaju kada su kamere ugašene.

- Snimanje je već počelo, a Rada se u prvoj emisiji odlično snašla. Ona je suzdržana kada gostuje u drugim emisijama jer se boji neprijatnih pitanja i toga da njene riječi ne budu pogrešno protumačene. Međutim, kada ona drži konce u svojim rukama, opuštena je i zabavna - priča izvor koji je prisustvovao snimanju pomenute emisije.

Nema sumnje da će ovaj šou imati veoma visok rejting s obzirom na to da je Manojlovićeva jedna od top tri zvijezde „Granda“ i ima više hiljada fanova. Takođe, emisija na koju Saša Popović tipuje jeste i „Veče sa...“, koju će svake nedjelje voditi druga velika zvijezda. Lepa Brena kao voditeljka u prvoj emisiji definitivno obećava da će piplmetri eksplodirati jer, ruku na srce, ona veoma rijetko daje intervjue, a kamoli intervjuiše.

 

 

(Kurir)